Jamieson Cesnak bez zápachu 500mg 300 tbl

Jamieson Cesnak bez zápachu 500mg 300 tbl

Jamieson Cesnak bez zápachu 500mg 300 tbl

Najnižšia cena za posledných 60 dní: 13,86 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Jamieson Cesnak bez zápachu 500mg 300 tbl - popis produktu

Prírodný extrakt z cesnaku špeciálne upravený bez zápachu vo forme kapsúl. Obsahuje prírodné účinné látky známe svojimi účinkami na stenu ciev, na vysoký krvný tlak, na baktérie, preto sa používa aj na vyváženie a doplnenie pestrej a zdravej stravy.

Dávkovanie Jamieson Cesnak bez zápachu

Dospelí: 2 kapsuly denne s jedlom. Dlhodobé užívanie konzultujte s lekárom.

Zloženie Jamieson Cesnak bez zápachu

Každá kapsula obsahuje: Cesnakový prášok extrakt 100:1 5 mg (Allium sativum, ekvivalent k 500 mg cesnaku) Ďalej obsahuje: sójový olej (nosič ), žltý včelí vosk (stužovadlo), lecitín (želírujúca látka), želatína (povlaková látka), glycerol (emulgátor)

Upozornenie

Nevhodné pre deti. Poraďte sa s lekárom pri pretrvávajúcich alebo zhoršujúcich sa príznakoch a ťažkostiach; predovšetkým tehotné ženy, diabetici, osoby užívajúce lieky na zriedenie krvi, alebo inhibítory proteázy, by sa mali poradiť o užívaní prípravku s lekárom. Neužívajte pri alergii. Uchovávajte pri teplote 15–25 °C, mimo dosahu malých detí. Ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť. Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy.

Jamieson Cesnak bez zápachu 500mg 300 tbl - história ceny a dostupnosti

Jamieson Cesnak bez zápachu 500mg 300 tbl - ďalšie zaujímavé produkty

Jamieson Cesnak bez zápachu 500mg 300 tbl - ako nakúpiť najvýhodnejšie?