Jack n' Jill Bio SET pasta jahoda + kefka zajačik

Jack n' Jill Bio SET pasta jahoda + kefka zajačik

Jack n' Jill Bio SET pasta jahoda + kefka zajačik

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Jack n' Jill Bio SET pasta jahoda + kefka zajačik - popis produktu

Detská zubná pasta s jahodovou príchuťou   Unikátna detská zubná pasta s jahodovou príchuťou, ktorá je bohatá na Xylitol (prírodné sladidlo, ktoré neškodí zubom). Obsah nechtíka lekárskeho zaručí upokojenie ďasien. Bez fluoridu, bez cukru, bez farby, bez SLS, bez lepku, žiadne umelé konzervačné látky. Pasta má bezpečnostný uzáver, veko je však ľahko otvárateľné. Balenie je minimalistické a recyklovateľné. Vyrobené v Austrálii. Zubná pasta Jack N 'Jill je 100% bezpečná pre malé deti - najmä preto, že majú sklony ju prehĺtať, nie pľuvať! Celá značka Jack N 'Jill je navrhnutá tak, aby priťahovala deti a je natoľko roztomilá, že ani rodičom nebude v kúpeľni vadiť.   Detská zubná bio kefka s motívom zajačika Parametre: zaoblené nylonové štetiny (SOFT) pre vynikajúce čistenie ergonomická rukoväť vyrobená zo 100% kukuričného škrobu (bez GMO!)   Pokyny pre likvidáciu: 1. Odlomte hlavu zubnej kefky. 2. Zbvujte sa jej svedomito. Skontrolujte miestne recyklačné programy, či recyklujú nylon (je recyklovateľný). 3. Zvyšok zubnej kefky umiestnite do kompostu. Zvyčajne trvá 90 dní, než sa rozpadne v komposte. Vybrali ste si správne - akýmkoľvek spôsobom sa kefky zbavíte, môžete si byť istí, že tieto zubné kefky nebudú miliónmi rokov znečisťovať zem - na rozdiel od mnohých dnešných zubných kefiek.   Upozornenie: Kefku nie je možné sterilizovať vo vriacej vode alebo v mikrovlnnej rúre. KEFKU MEŇTE ASPOŇ KAŽDÝ 8. TÝŽDEŇ! Jack N 'Jill Jack N 'Jill je prírodná zubná pasta pre malé deti, batoľatá i staršie deti, ktorá je bezpečná pri požití. Prvýkrát bola vyrobená v Melbourne v Austrálii v roku 1949 a je výsledkom rodinného podnikania po viac ako 20 rokov. Výroba stále prebieha v Austrálii, ale dnes už Jack N 'Jill ponúka produktov viac a sú k dispozícii vo viac ako 30 krajinách. Zubná pasta Jack N 'Jill je 100% bezpečná pre malé deti - najmä preto, že majú sklony ju prehĺtať, nie pľuvať! Celá značka Jack N 'Jill je navrhnutá tak, aby priťahovala deti a je natoľko roztomilá, že ani rodičom nebude v kúpeľni vadiť. Popri zubnej pasty firma navrhla a vyrobila prvé detské zubné kefky s rukoväťou, ktoré sú vyrobené z kukuričného škrobu neobsahujúceho GMO a sú preto biologicky odbúrateľné a recyklovateľné.

Produkt Jack n' Jill Bio SET pasta jahoda + kefka zajačik patrí do skupiny produktov Zubné kefky, patrí pod značku Jack n' Jill v ponuke e-shopu Navlas.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Zubné pasty, patrí pod značku Jack n' Jill v ponuke e-shopu Navlas.sk.

Jack n' Jill Bio SET pasta jahoda + kefka zajačik - parametre produktu

Jack n' Jill Bio SET pasta jahoda + kefka zajačik - história ceny a dostupnosti

Jack n' Jill Bio SET pasta jahoda + kefka zajačik - ďalšie zaujímavé produkty

Jack n' Jill Bio SET pasta jahoda + kefka zajačik - ako nakúpiť najvýhodnejšie?