Intenzívny Esenciálny Nechtový Elixír

Intenzívny Esenciálny Nechtový Elixír

Intenzívny Esenciálny Nechtový Elixír

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Intenzívny Esenciálny Nechtový Elixír - popis produktu

Posliňujúci olej na nechty a nechtovú kožičku ○ Upokojuje poškodenú a suchú nechtovú kutikulu/kožičku ○ Posilňuje a vyhladzuje nechty  ○ Je taktiež perfektným hĺbkovo hydratačným olejom na ruky, veľmi rýchlo a ľahko sa vstrebáva      V spolupráci s nórskou 'kráľovnou nechtov' Tone Lise sme vyrobili posilňujúci olej na nechty. Má ľahkú konzistenciu s čistou a povzbudzujúcou citrusovou vôňou, ktorý sa rýchlo vstrebáva do nechtovej kožičky a nechtov. Essential Nail Elixir obsahuje olej z hroznových jadierok, rakytníka a marhule, ako aj aktívne výťažky zo zeleného čaju, rozmarínu a artických brusníc, ktoré vyživujú suchú nechtovú kožičku a zlepšujú poškodené a krehké nechty. Olej na nechty sa dodáva v krásnej čiernej sklenenej fľaštičke a má tlakové kvapkadlo s tenkou pipetou, ktorá zanechá na každom nechte dokonalú malú kvapku elixíru. Používajte nechtový olej každý deň a užívajte si pevnejšie a zdravšie nechty!   Ako používať elixír:   Tento intenzívny olej na nechty sa môže používať každý deň a tak často, ako je potrebné. Dá sa použiť aj ako hydratačný olej na suché ruky.   1. Majte čisté ruky a nechty   2. Stlačte 'tlačidlo' na vrchu, aby ste nabrali olej a kvapnite kvapku na každý necht.   3. Vmasírujte do nechtovej kožičky a nechtov. Tip: Ak vám zostane olej, môžete si zvyšok vmasírovať na ruky.   Zloženie:   Prunus Amygdalus (Mandľový) Dulcisový olej *, Vitis Vinifera (hroznový) olej *, Prunus Armeniaca (marhuľový) olej *, Simmondsia Chinensis (jojobový) olej *, Hippophae Rhamnoides (rakytník rešetliakový, olej z ovocnej dužiny, rozmarínový olej * Extrakt z listov (Rozmarín) Officinalis, Extrakt zo semien brusníc, Extrakt z listov Camellia Sinensis (Zelený čaj), Olej Citrus Paradisi (Grapfruit) * ¤, Olej Citrus Medica Limonum * ¤, Benzyl Alcohol *,Glyceryl Caprylate*, Glyceryl Undecylenate* *Certifikovaná organická prísada  **Esenciálny olej   Produktové zásady: 100% prírodný98% certifikovaný organickýVegan Essential Nail Elixir neobsahuje absolútne žiadne syntetické aditíva, parfémy alebo parabény.  Všetky zložky sú najvyššej kvality, prírodné a čisté. Produkt je dermatologický testovaný.   15 ml  

Tento produkt nájdete v skupine Pleťové séra od značky Essential Nail Elixir 15ml, nájdete ho u predajcu MarinaMiracle.sk.

Produkt Intenzívny Esenciálny Nechtový Elixír patrí do skupiny produktov Pleťové oleje od značky Essential Nail Elixir 15ml, nájdete ho u predajcu MarinaMiracle.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Esenciálné oleje, vyrába ho značka Essential Nail Elixir 15ml, nájdete ho v e-shope MarinaMiracle.sk.

Intenzívny Esenciálny Nechtový Elixír - parametre produktu

Intenzívny Esenciálny Nechtový Elixír - história ceny a dostupnosti

Intenzívny Esenciálny Nechtový Elixír - ďalšie zaujímavé produkty

Intenzívny Esenciálny Nechtový Elixír - ako nakúpiť najvýhodnejšie?