Infračervený masážny prístroj 9 v 1 Iso 5754

Infračervený masážny prístroj 9 v 1 Iso 5754

Infračervený masážny prístroj 9 v 1 Iso 5754

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Infračervený masážny prístroj 9 v 1 Iso 5754 - popis produktu

Zariadenie je ideálne pre akýkoľvek druh masáže. Masážny prístroj na chudnutie 9 v 1 má mnoho užitočných funkcií na zlepšenie zdravia a pohody. Zariadenie vám pomôže schudnúť a odstrániť nahromadené tukové tkanivo a tiež odstráni silnú a chronickú bolesť a umožní vám relaxovať a odpočinúť si a urobiť telo pružnejším.Ponúkaný masážny prístroj na chudnutie je veľmi ľahko použiteľný výrobok. Jeho účinok je založený na rotačnom pohybe masážnych hrotov, vďaka ktorému sa dostanete aj do hlbších vrstiev pokožky a zbavíte sa tak nepotrebného tukového tkaniva. S pomocou masážneho prístroja na chudnutie 9v1 budú vaše ochabnuté svaly opäť silné a tvrdé.Masážny prístroj na chudnutie 9v1 má mnoho funkcií. Zariadenie vám pomôže schudnúť a tiež odstrániť nahromadený tuk. Eliminuje silnú a chronickú bolesť a umožňuje vám relaxovať, pričom je telo pružnejšie.S 9 tipmi - infračervený masážny prístroj na chudnutie je vybavený až 9 tipmi, vďaka ktorým si každý ľahko vyberie ten správny tip, v závislosti od aktuálnych potrieb a typu masáže.Masážny prístroj na chudnutie je výrobok, ktorý sa ľahko používa. Jeho režim fungovania je založený na rotačnom pohybe masážnych hrotov, vďaka ktorému sa dostanete aj do hlbších vrstiev pokožky a efektívne odstránite nepotrebné tukové tkanivo.Masážny prístroj na chudnutie je vyrobený z vysoko kvalitného materiálu, ktorý zaisťuje trvanlivosť a spoľahlivosť, ako aj odolnosť voči mechanickému poškodeniu a prasklinám.Parametre:9 tipov Výkon: 28W Kábel: cca 1,8 m Napätie: 220V / 50Hz Materiál: ABS Rozmery: 25/16 / 9 cm Hmotnosť: 0,792 kg Hmotnosť v balení: 1,16 kgiso 00015754

Produkt Infračervený masážny prístroj 9 v 1 Iso 5754 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Masážne prístroje od značky ISOTRA v ponuke e-shopu Dizajnove-doplnky.sk.

Infračervený masážny prístroj 9 v 1 Iso 5754 - parametre produktu

Infračervený masážny prístroj 9 v 1 Iso 5754 - história ceny a dostupnosti

Infračervený masážny prístroj 9 v 1 Iso 5754 - ďalšie zaujímavé produkty

Infračervený masážny prístroj 9 v 1 Iso 5754 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?