Infračervená deka Quirumed DIY110

Infračervená deka Quirumed DIY110

Infračervená deka Quirumed DIY110

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Infračervená deka Quirumed DIY110 - popis produktu

Vyhrievacia prikrývka Quirumed má infračervené tepelné účinky a využíva sa počas kozmetických procedúr.  Termoterapeutická prikrývka Quirumed disponuje s časovým nastavením a reguláciou teploty, ktorá umožňuje prispôsobiť ošetrenie každému užívateľovi individuálne. Teplota prístroja sa dá nastaviť od +40℃ až +85℃ . Dobu prevádzky možno nastaviť od 0 do 60 minút. Termoterapeutická prikrývka nie je vhodná pre: ľudí s ochorením krvi ľudí s vysokou teplotou ľudí so srdcovým ochorením ľudí s respiračnými chorobami ľudí s infekciami ľudí rôznorodými duševnými alebo fyzickými disfunkciami tehotné ženy   Infračervená deka Quirumed DIY110 - Výhody: zlepšuje krvný obeh podporuje vylučovanie toxínov z tela  zrýchľuje metabolizmus posilňuje imunitu odbúrava tukové bunky Infračervená deka Quirumed DIY110 - Parametre: rozmery: 172 x 88 cm elektrické napätie: 110-240 V výkon: 300 W hmotnosť: 6 kg sieťová frekvencia: 50 Hz / 60 Hz

Produkt Infračervená deka Quirumed DIY110 patrí do skupiny produktov Kozmetické prístroje, patrí pod značku Quirumed, nájdete ho v e-shope Fabulo.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Vyhrievacie deky, je v ponuke značky Quirumed v ponuke e-shopu Fabulo.sk.

Infračervená deka Quirumed DIY110 - parametre produktu

Infračervená deka Quirumed DIY110 - história ceny a dostupnosti

Infračervená deka Quirumed DIY110 - ďalšie zaujímavé produkty

Infračervená deka Quirumed DIY110 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?