Najnižšia cena za posledných 60 dní: 43,90 €
Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.
Pre kávu z 'ostrova korenia' je typická chuťová vrstevnatosť a živosť. Obvykle sa v nej objavujú tóny ovocia a práve korenia, ktoré farmári v blízkosti kávových plantáží pestujú. Rovnaké je to aj v prípade mikrolotu Indonézia Java Blawan Estate z regiónu Ijen, ktorého ráz určuje komplex niekoľkých vulkánov. Špecifické pôdne pomery, vyššia poloha a mikroklíma náhornej plošiny sa vpisujú do chuti a arómy každého kávového zrnka.
Pre kávu z 'ostrova korenia' je typická chuťová vrstevnatosť a živosť. Obvykle sa v nej objavujú tóny ovocia a práve korenia, ktoré farmári v blízkosti kávových plantáží pestujú. Rovnaké je to aj v prípade mikrolotu Indonézia Java Blawan Estate z regiónu Ijen, ktorého ráz
Pre kávu z 'ostrova korenia' je typická chuťová vrstevnatosť a živosť. Obvykle sa v nej objavujú tóny ovocia a práve korenia, ktoré farmári v blízkosti kávových plantáží pestujú. Rovnaké je to aj v prípade mikrolotu Indonézia Java Blawan Estate z regiónu Ijen, ktorého ráz
Pre kávu z 'ostrova korenia' je typická chuťová vrstevnatosť a živosť. Obvykle sa v nej objavujú tóny ovocia a práve korenia, ktoré farmári v blízkosti kávových plantáží pestujú. Rovnaké je to aj v prípade mikrolotu Indonézia Java Blawan Estate z regiónu Ijen, ktorého ráz
Pre kávu z 'ostrova korenia' je typická chuťová vrstevnatosť a živosť. Obvykle sa v nej objavujú tóny ovocia a práve korenia, ktoré farmári v blízkosti kávových plantáží pestujú. Rovnaké je to aj v prípade mikrolotu Indonézia Java Blawan Estate z regiónu Ijen, ktorého ráz
Pre kávu z 'ostrova korenia' je typická chuťová vrstevnatosť a živosť. Obvykle sa v nej objavujú tóny ovocia a práve korenia, ktoré farmári v blízkosti kávových plantáží pestujú. Rovnaké je to aj v prípade mikrolotu Indonézia Java Blawan Estate z regiónu Ijen, ktorého ráz
Je mladá a plná elánu. Plantáž v Baroida Estate sa dostáva do centra pozornosti, jej káva je totiž viac než interesantná. Pokiaľ máte radi mliečnu čokoládu, jahody a pomaranče, prídete si na svoje. O to viac, že ide o mikrolot, teda kávu s jasne daným pôvodom, opatrovanú
Ich pospolitosť a pracovitosť obdivujú všetci susedia, ich kávu všetci znalci. Rodina pána Eliecera Rojasa, ktorý vedie farmu v juhozápadnej časti Kolumbie, je dávaná pestovateľom za vzor. Ich Geisha 's rodokmeňom' vyniká jedinečným chuťovým profilom, v ktorom sa vykresľujú
Indonézia je tretím najväčším producentom kávy na svete. Na nekonečné plantáže kávovníkov narazíte pri túlaní sa po ostrovoch Jáva, Sumatra a Sulawesi. Práve na jeho kopcovitom juhu sa rozkladá región Toraja. Vysádzanie kávovníkov, starostlivosť o ne a zber vyžadujú od
Balijci za svoju kávu nevďačia Holanďanom, ako ich kolegovia na Jáve alebo Sumatre, ale obchodníkom zo susedného ostrova Lombok. Vysadenie prvých plantáží v oblasti Kintamani bol krok správnym smerom. Na kopcoch, v tieni pomarančovníkov, odvtedy dozrievajú plody so zrnami sladkej
Je mladá a plná elánu. Plantáž v Baroida Estate sa dostáva do centra pozornosti, jej káva je totiž viac než interesantná. Pokiaľ máte radi mliečnu čokoládu, jahody a pomaranče, prídete si na svoje. O to viac, že ide o mikrolot, teda kávu s jasne daným pôvodom, opatrovanú
Je mladá a plná elánu. Plantáž v Baroida Estate sa dostáva do centra pozornosti, jej káva je totiž viac než interesantná. Pokiaľ máte radi mliečnu čokoládu, jahody a pomaranče, prídete si na svoje. O to viac, že ide o mikrolot, teda kávu s jasne daným pôvodom, opatrovanú
Je mladá a plná elánu. Plantáž v Baroida Estate sa dostáva do centra pozornosti, jej káva je totiž viac než interesantná. Pokiaľ máte radi mliečnu čokoládu, jahody a pomaranče, prídete si na svoje. O to viac, že ide o mikrolot, teda kávu s jasne daným pôvodom, opatrovanú
Je mladá a plná elánu. Plantáž v Baroida Estate sa dostáva do centra pozornosti, jej káva je totiž viac než interesantná. Pokiaľ máte radi mliečnu čokoládu, jahody a pomaranče, prídete si na svoje. O to viac, že ide o mikrolot, teda kávu s jasne daným pôvodom, opatrovanú
'Osviežuje pamäť a čistí kožu,' definoval kávu pred tisíckou rokov stredoveký perzský učenec Ibn Sinaja. V Európe bola najprv predávaná ako liek a len tak niekto si ho nemohol dovoliť. Až keď sa na trh dostalo kávy viac, znížila sa aj cena. Osviežujúci nápoj zažil boom. Dnes
Ich pospolitosť a pracovitosť obdivujú všetci susedia, ich kávu všetci znalci. Rodina pána Eliecera Rojasa, ktorý vedie farmu v juhozápadnej časti Kolumbie, je dávaná pestovateľom za vzor. Ich Geisha 's rodokmeňom' vyniká jedinečným chuťovým profilom, v ktorom sa vykresľujú
Ich pospolitosť a pracovitosť obdivujú všetci susedia, ich kávu všetci znalci. Rodina pána Eliecera Rojasa, ktorý vedie farmu v juhozápadnej časti Kolumbie, je dávaná pestovateľom za vzor. Ich Geisha 's rodokmeňom' vyniká jedinečným chuťovým profilom, v ktorom sa vykresľujú
Ich pospolitosť a pracovitosť obdivujú všetci susedia, ich kávu všetci znalci. Rodina pána Eliecera Rojasa, ktorý vedie farmu v juhozápadnej časti Kolumbie, je dávaná pestovateľom za vzor. Ich Geisha 's rodokmeňom' vyniká jedinečným chuťovým profilom, v ktorom sa vykresľujú
Ich pospolitosť a pracovitosť obdivujú všetci susedia, ich kávu všetci znalci. Rodina pána Eliecera Rojasa, ktorý vedie farmu v juhozápadnej časti Kolumbie, je dávaná pestovateľom za vzor. Ich Geisha 's rodokmeňom' vyniká jedinečným chuťovým profilom, v ktorom sa vykresľujú
Aká asi bude káva z drsných hôr západnej Kolumbie? Ochutnajte mikrolot Narino. Zistíte, že je elegantne krémová, bohato čokoládová, trstinovo sladká, v závere sviežo ovocná. Jedinečná chuť aj aróma sú dielom nehostinných podmienok kombinovaných s vulkanickou pôdou a
Neďaleko prírodnej rezervácie, medzi dvoma sopkami, v tieni stromov. Tak vyrástla na malej rodinnej plantáži La Providencia unikátna káva intenzívnej chuti. Mikrolot s plným telom a nádychom karamelu aj čerstvého ovocia uspokojí kávomilce s najvyberanejším vkusom. Pestovaniu, zberu
V juhozápadnej Kolumbie, na sopečnej pôde vysokých hôr, dozrieva káva. Na tom by nebolo nič zvláštneho. Červené bobule v sebe samozrejme skrývajú zrnká jedinečnej chuti a vône. Také nikde inde na svete nerastú. Preto patrí mikrolot z oblasti Huila k najvyhľadávanejším. Stoja
Špeciálnym spôsobom vyrobená, špeciálnou chuťou oplývajúca. Taká je Kostarika Fatima Anaerobic Natural - Micro Lot, ktorá vám zachutí ako na filtri, tak vo french presse alebo automatickom kávovare. Vďaka fermentácii bez prístupu kyslíka sa v nej rozvíjajú nádherné tóny
Čo je na honduraskej káve zvláštne? Napríklad fakt, že sa po dlhšej dobe vracia na svetový trh. Že každý mikrolot chutí inak, že je pestovaná, zozbieraná a spracovávaná s veľkou láskou. Konkrétne táto špecialitka si vás podmaní hladkým profilom, nádherne ovocnou chuťou a
Káva z oblasti Cerrado Mineiro sa preslávila intenzívnou vôňou a medovo ovocnou chuťou. Región navyše ako vôbec prvý v Brazílii získal chránené označenie pôvodu, takže o kvalitách kávy nemôže byť pochýb. Zvlášť, keď sa o ňu stará Pedro Humberto Veloso, ktorý sa