Ideal Standard Tesi- Závesné WC s AQUABLADE® T007901 #7283874

Ideal Standard Tesi- Závesné WC s AQUABLADE® T007901 #7283874

Ideal Standard Tesi- Závesné WC s AQUABLADE® T007901 #7283874

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Ideal Standard Tesi- Závesné WC s AQUABLADE® T007901 - popis produktu

Závesné WC Ideal Standard série TesiWC s inovatívnou splachovacou technológiou AQUABLADE, Materiál: porcelán, So skrytým upevnením TT0299327, Vodorovný odpad, Hlboké splachovanie, Glazovaný skrytý kruh, Pre podomietkovú nádržku so splachovacou kapacitou od 4,5 l, Inštalácia: S podomietkovým modulom do steny alebo do sádrokartónovej priečkyVďaka vysokej kvalite a všestrannosti ponúka Tesi nekonečné a nadčasové riešenia, ktoré oživia váš dokonalý domov. Jej jemné geometrické línie a inovatívna technológia splachovania AquaBlade premenia vašu kúpeľňu na moderný a príjemný priestor.AquaBlade® je najväčšou inováciou od zavedenia splachovača. Je čistejší, tichší a inteligentnejší, poskytuje mimoriadne čistenie bez špliechania, a to aj pri malom množstve vody. Pre priestory, kde je hygiena kľúčová, a pre kúpeľne, kde je podstatný prvý dojem, prináša AquaBlade® nové štandardy v oblasti dizajnu, techniky a výkonu.. Pokiaľ nie je uvedené inak, WC záchody sú bez sedátka,Závesné WC Ideal Standard série TesiWC s inovatívnou splachovacou technológiou AQUABLADE, Materiál: porcelán, So skrytým upevnením TT0299327, Vodorovný odpad, Hlboké splachovanie, Glazovaný skrytý kruh, Pre podomietkovú nádržku so splachovacou kapacitou od 4,5 l, Inštalácia: S podomietkovým modulom do steny alebo do sádrokartónovej priečkyVďaka vysokej kvalite a všestrannosti ponúka Tesi nekonečné a nadčasové riešenia, ktoré oživia váš dokonalý domov. Jej jemné geometrické línie a inovatívna technológia splachovania AquaBlade premenia vašu kúpeľňu na moderný a príjemný priestor.AquaBlade® je najväčšou inováciou od zavedenia splachovača. Je čistejší, tichší a inteligentnejší, poskytuje mimoriadne čistenie bez špliechania, a to aj pri malom množstve vody. Pre priestory, kde je hygiena kľúčová, a pre kúpeľne, kde je podstatný prvý dojem, prináša AquaBlade® nové štandardy v oblasti dizajnu, techniky a výkonu.. Pokiaľ nie je uvedené inak, WC záchody sú bez sedátka

Produkt Ideal Standard Tesi- Závesné WC s AQUABLADE® T007901 #7283874 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Závesné WC, patrí pod značku Ideal Standard v ponuke e-shopu Baustore.sk.

Ideal Standard Tesi- Závesné WC s AQUABLADE® T007901 - parametre produktu

Ideal Standard Tesi- Závesné WC s AQUABLADE® T007901 - história ceny a dostupnosti

Ideal Standard Tesi- Závesné WC s AQUABLADE® T007901 - ďalšie zaujímavé produkty

Ideal Standard Tesi- Závesné WC s AQUABLADE® T007901 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?