Hydro Whey Zero - 454 g

Hydro Whey Zero - 454 g

Hydro Whey Zero - 454 g

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Hydro Whey Zero - 454 g - popis produktu

Prečo odporúčame výrobok BioTechUSA Hydro Whey Zero?

  • Extrémne vysoký obsah bielkovín: 80%
  • Bez lepku
  • Bez cukru*
  • Bez tuku*
  • Rýchle vstrebávanie
  • Krémová konzistencia

*Tvrdenie platí pre 100 ml pripraveného nápoja s vodou.

Čo obsahuje jedna dávka prípravku Hydro Whey Zero?

Jedna dávka (22 g) obsahuje:

  • 18 g bielkovín
    • z toho 3;7 g BCAA
    • s pridanými aminokyselinami L-glutamín a L-arginín

Balenie: 454 g (20 dávok)

Príchuť: čokoláda (Chocolate); vanilka (Vanilla); jahoda (Strawberry); čokoláda-oriešok (Chocolate-hazelnut); cookies & cream

Odporúčané dávkovanie: Zmiešajte 1 dávku (22 g = 1 zarovnaná odmerka = 2 vrchovaté lyžice) s 250 ml vody. Na rozmiešanie použite šejker. V tréningové dni užívajte 1 dávku ráno a 1 hneď po tréningu. V netréningové dni užívajte 1 dávku ráno a 1 večer.

HYDRO WHEY ZERO: Najrýchlejší**...

Hydro Whey Zero je kombinovaný srvátkový proteínový nápojový prášok s obsahom bielkovín až 80%. Jeho zloženie taktiež obsahuje; popri hydrolyzovanom srvátkovom proteíne a srvátkovom izoláte; pridané aminokyseliny L-glutamín a L-arginín. Rozklad hydrolyzovaného proteínu – vďaka hydrolýze (proces predtrávenia) – je ľahší a rýchlejší pre naše telo. Aminokyseliny glutamín a arginín pridané do srvátkového proteínového komplexu sú živiny vytvárané našim telom; hoci stále patria do kategórie podmienečne esenciálnych aminokyselín. To znamená; že v určitých okolnostiach; ako je namáhavý tréning; musia byť dopĺňané.

**Najrýchlejšie sa vstrebávajúci proteín v ponuke BioTechUSA.

PRE KOHO JE HYDRO WHEY ZERO URČENÉ?

pre tých; ktorí hľadajú zdroj rýchlo vstrebávajúcich sa mliečnych bielkovínpre tých; ktorí chcú podporiť zotavenie s proteínovým nápojom po tréningu; keďže vďaka svojmu obsahu bielkovín prispieva k udržiavaniu svalov a zdravých kostí; ako aj k rastu svalovej hmoty pre tých; ktorí sú citliví na lepok

AKO SA SRVÁTKOVÝ HYDROLYZÁT VYRÁBA?

Hydrolyzovaný srvátkový proteín (WPH) je predtrávený a čiastočne hydrolyzovaný proteínový prášok. Počas hydrolyzácie sú používané špeciálne enzýmy na rozštiepenie proteínových reťazcov na kratšie peptidy; čo má za následok rýchlejšie vstrebávanie bielkovín.

PREČO POTREBUJETE BIELKOVINY?

Proteíny sú základné stavebné kamene nášho organizmu; zdroj živín tvorený aminokyselinami produkovaný našim telom a získavaný z vonkajších zdrojov; ktoré potrebujete užívať každý deň aby ste zabezpečili správnu funkciu vášho tela. Prispievajú k udržaniu svalov počas tréningu; diéty a každodenného života. Väčší príjem bielkovín potrebujete ak pravidelne cvičíte; snažíte sa o nárast svalov alebo ako starnete.

Hydro Whey Zero rovnako ako všetky ostatné BioTechUSA produkty obsahuje bezpečné a starostlivo vybrané zložky.

ZloženiePríchuť čokoládaSrvátkový proteínový hydrolyzát 41%; srvátkový proteínový izolát; nízkotučný kakaový prášok; L-glutamín; L-arginín; emulgátor: lecitíny (sója); arómy; krémová zložka [kokosový tuk; maltodextrín; rastlinná bielkovina; protihrudkujúca látka (oxid kremičitý)]; soľ; zahusťovadlo (karagénan); sladidlo (sukralóza).Príchuť vanilkaSrvátkový proteínový hydrolyzát 43%; srvátkový proteínový izolát; L-glutamín; arómy; L-arginín; emulgátor: lecitíny (sója); krémová zložka [kokosový tuk; maltodextrín; rastlinná bielkovina; protihrudkujúca látka (oxid kremičitý)]; soľ; zahusťovadlo (karagénan); sladidlo (sukralóza); farbivo (tartrazín)***Príchuť jahodaSrvátkový proteínový hydrolyzát 43%; srvátkový proteínový izolát; L-glutamín; arómy; L-arginín; kyselina (kyselina citrónová); emulgátor: lecitíny (sója); krémová zložka [kokosový tuk; maltodextrín; rastlinná bielkovina; protihrudkujúca látka (oxid kremičitý)]; soľ; zahusťovadlo (karagénan); sladidlo (sukralóza); farbivo (Allura červená AC)***Príchuť čokoláda-oriešokSrvátkový proteínový hydrolyzát 43%; srvátkový proteínový izolát; L-glutamín; nízkotučný kakaový prášok; L-arginín; emulgátor: lecitíny (sója); krémová zložka [kokosový tuk; maltodextrín; rastlinná bielkovina; protihrudkujúca látka (oxid kremičitý)]; arómy; soľ; zahusťovadlo (karagénan); sladidlo (sukralóza).Príchuť cookies & creamSrvátkový proteínový hydrolyzát 43%; srvátkový proteínový izolát; L-glutamín; L-arginín; čokoládový prášok {kakaová hmota; sladidlo (maltitoly); kakaové maslo; nízkotučný kakaový prášok; emulgátor [lecitíny (sója); polyglycerol-polyricín-oleát]; aróma}; arómy; emulgátor: lecitíny (sója); krémová zložka [kokosový tuk; maltodextrín; rastlinná bielkovina; protihrudkujúca látka (oxid kremičitý)]; soľ; zahusťovadlo (karagénan); škorica; sladidlo (sukralóza).
Priemerná výživová hodnota
Veľkosť 1 dávky: 22 g / Denná dávka: 2 x 22 g (44 g) / Počet dávok v balení 454 g: 20
 100 g22 g44 gRVH%*100 g
Energia

1635 kJ386 kcal

360 kJ85 kcal720 kJ170 kcal19%
Tuky - z toho nasýtené mastné kyseliny3;8 g1;9 g0;8 g

Tento produkt sa nachádza v kategórii Doplnky výživy v ponuke e-shopu Biotechusa.sk.

Produkt Hydro Whey Zero - 454 g je možné nájsť medzi produktmi v skupine Výživové doplnky, nájdete ho u predajcu Biotechusa.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Tréningové doplnky v ponuke e-shopu Biotechusa.sk.

Hydro Whey Zero - 454 g - parametre produktu

Hydro Whey Zero - 454 g - história ceny a dostupnosti

Hydro Whey Zero - 454 g - ďalšie zaujímavé produkty

Hydro Whey Zero - 454 g - ako nakúpiť najvýhodnejšie?

  • Prezrite si aj ďalšie produkty z jednotlivých e-shopov.
  • Porovnajte si cenu produktu spolu s doplnkovým príslušenstvom.
  • Zistite, či môžete získať doručenie zadarmo.
  • Zistite, či môžete získať predĺženú záruku alebo iné výhody.
  • Zistite, či môžete získať doplnkové služby - montáž, odvoz starého spotrebiča a iné.
  • Nesústreďte sa len na cenu, ale na ponuku ako celok.