Hyaloral gel kĺbová výživa pre malé mačky a psy 50ml #1935417

Hyaloral gel kĺbová výživa pre malé mačky a psy 50ml #1935417

Hyaloral gel kĺbová výživa pre malé mačky a psy 50ml #1935417

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Hyaloral gel kĺbová výživa pre malé mačky a psy 50ml - popis produktu

Obsah Hyaloral gel 50 ml Charakteristika Hyaloral gel Kĺbová výživa s kyselinou hyalúronovou a kolagénom pre malé psy a mačky vo forme gélu. Zloženie Hyaloral gel Chondroitín sulfát Glukosamín Kyselina hyalurónová Hydrolyzovaný kolagén Gamma oryzanol Chondroitín sulfát - Glykozaminoglykán hojne zastúpený v kĺbovej chrupavke - Pôsobí synergicky s glukozamínom na ochranu kĺbovej chrupavky - Inhibuje syntézu proteolytických enzýmov, ktoré poškodzujú matrix chrupavky Kyselina hyalurónová (molekulová hmotnosť: 1,2 x 106 Da) - Získané biotechnologickým procesom. - Hlavná zložka synoviálnej tekutiny, zodpovedná za jej viskoelastické a lubrikačné vlastnosti. - Chráni hyalinnú chrupavku pred opotrebovaním, absorbuje nárazy v kĺbe. - Zlepšuje pohyblivosť kĺbov. Enzymaticky hydrolyzovaný kolagén Colatech® - Dodáva peptidy potrebné pre biosyntézu kolagénu de novo. - Zlepšuje regeneráciu kĺbovej chrupavky. - Zlepšuje pohyblivosť kĺbov. Glukosamín sulfát - Jediná stabilná soľ glukosamínu. - Substrát a stimulátor syntézy glykozaminoglykánov v hyalínnej chrupavke a synoviálnej tekutine. - Chráni hyalínnu chrupavku pred opotrebovaním inhibíciou proteináz Gamma oryzanol - Silný antioxidačný a protizápalový účinok. - Inhibítor expresie COX-2.

Produkt Hyaloral gel kĺbová výživa pre malé mačky a psy 50ml #1935417 patrí do skupiny produktov Výživové doplnky, patrí značke Virbac.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Doplnky výživy, je v ponuke značky Virbac.

Produkt Hyaloral gel kĺbová výživa pre malé mačky a psy 50ml #1935417 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Krmivá pre psy od značky Virbac.

Hyaloral gel kĺbová výživa pre malé mačky a psy 50ml - parametre produktu

FormaGel
DruhPsy, Mačky
Veľkosť balenia50 ml
KategóriaKrmivá, Výživové doplnky, Doplnky výživy, Krmivá pre psy, Krmivá pre mačky, Kĺbová výživa
ZnačkaVirbac

Hyaloral gel kĺbová výživa pre malé mačky a psy 50ml - história ceny a dostupnosti

Hyaloral gel kĺbová výživa pre malé mačky a psy 50ml - ďalšie zaujímavé produkty

Hyaloral gel kĺbová výživa pre malé mačky a psy 50ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?