HOPA - PRIME-SADA, univerzálny rohový ventil - Farba - Biela RDPRIMESADAW

HOPA - PRIME-SADA, univerzálny rohový ventil - Farba - Biela RDPRIMESADAW

HOPA - PRIME-SADA, univerzálny rohový ventil - Farba - Biela RDPRIMESADAW

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

HOPA - PRIME-SADA, univerzálny rohový ventil - Farba - Biela RDPRIMESADAW - popis produktu

Univerzálna termostatická (pravý aj ľavý) súprava PRIME je určená na napojenie kúpeľňových radiátorov s rohovým vývodom ( tzv. na rozteč ). Ventil je určený pre pripojenie radiátorov na rozvody TÚV s vývodom zo steny . Súprava je vrátane zverného šróbenia Ø 15x1 (Cu) a Ø 16x2 (Alpex) . Prívod je vždy na strane termostatickej hlavice . Elektrickú vykurovaciu tyč je možné inštalovať na ľubovoľnú stranu radiátora, nemožno inštalovať do ventilu . Ventil dodávame v troch farebných variantoch (chróm, biela a čierna farba). Ventil je určený na pripojenie radiátorov na rozvody TÚV s vývodom zo steny. Do ventilu nie je možné inštalovať do ventilu. Technické parametre: Univerzálne prevedenie (ľavé aj pravé) Maximálna pracovná teplota: 120 °C Maximálny pracovný tlak: 10 bar Montáž na Alpex rúrky 16 x 2 aj na Cu15 mm Termostatická hlavica, typ RAY, kvapalina Pripojenie: M30x1,5 Maximálna teplota okolia: 50 °C Regulačných stupňov: 5 Rozsah regulácie: 6 - 28 °C Ochrana pred mrazom: 6 °C Kompletná sada obsahuje: 1× ventil (univerzálny prevedený) 1× termostatickú hlavicu 2× redukciu 1/2, 3/4“ 2× zvernú spojku Cu 15 × 1 mm / PEX-AL-PEX 16 × 2 mm Dostupné farby ventilu HYBRID: chróm lesklý čierna lesklá biela lesklá ZÁRUKA 2 ROKY(GT)

Produkt HOPA - PRIME-SADA, univerzálny rohový ventil - Farba - Biela RDPRIMESADAW patrí do skupiny produktov Rohové ventily od značky HOPA, nájdete ho u predajcu Svet-kupelne.sk.

HOPA - PRIME-SADA, univerzálny rohový ventil - Farba - Biela RDPRIMESADAW - parametre produktu

HOPA - PRIME-SADA, univerzálny rohový ventil - Farba - Biela RDPRIMESADAW - história ceny a dostupnosti

HOPA - PRIME-SADA, univerzálny rohový ventil - Farba - Biela RDPRIMESADAW - ďalšie zaujímavé produkty

HOPA - PRIME-SADA, univerzálny rohový ventil - Farba - Biela RDPRIMESADAW - ako nakúpiť najvýhodnejšie?