HOPA - Podomietková bidetová batéria NEXT 248 - chróm BAMA248NX

HOPA - Podomietková bidetová batéria NEXT 248 - chróm BAMA248NX

HOPA - Podomietková bidetová batéria NEXT 248 - chróm BAMA248NX

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 70,87 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

HOPA - Podomietková bidetová batéria NEXT 248 - chróm BAMA248NX - popis produktu

Set s bidetovou sprškou NEXT chróm bez podomietkového modulu predstavuje moderný zaoblený dizajn. Set je nutné používať so samostatným uzatváracím ventilom/modulom . Set je osadený veľmi kvalitným značkovým perlátorom , ktorý zaisťuje šetrnosť k spotrebe vody. Povrchová úprava špeciálne upravená proti usadzovaniu nečistôt a jednoduchú údržbu. Dodávame štyri farebné varianty - chróm, čierna, biela a brúsený nikel. Spojením súčasného minimalizmu s klasickými detailmi vznikla séria batérií NEXT od talianskeho výrobcu . Set s bidetovou sprškou NEXT chróm vyniká vysoko kvalitným spracovaním a spoľahlivou funkčnosťou všetkých súčastí a materiálov. Batéria je bez podoomietkového modulu, set je bez regulácie teploty vody. Set je nutné používať so samostatným miešacím ventilom/modulom, set je bez regulácie teploty vody. Prednosti setu s bidetovou sprškou NEXT chróm: Farba: chróm BEZ podomietkového modulu , bez regulácie teploty vody Set s bidetovou sprškou Elegantná klasika Anti line perlátor (proti usadzovaniu vodného kameňa) Moderný a kvalitný perlátor Sprchová hadica odolná proti pretočeniu Preverená technológia Všetko testované so 100% úspešnosťou Všetky diely zodpovedajú predpisom EN817 Set obsahuje vývod zo steny s držiakom, ručnú sprchu a hadicu ZÁRUKA 5 ROKOV(GT)

Produkt HOPA - Podomietková bidetová batéria NEXT 248 - chróm BAMA248NX patrí do skupiny produktov Bidetové batérie, vyrába ho značka HOPA, nájdete ho v e-shope Svet-kupelne.sk.

HOPA - Podomietková bidetová batéria NEXT 248 - chróm BAMA248NX - parametre produktu

Typk bidetu
Druhbidetové
KategóriaBatérie, Kúpeľne, Bidety, Bidetové batérie
ZnačkaHOPA
E-shopSvet-kupelne.sk

HOPA - Podomietková bidetová batéria NEXT 248 - chróm BAMA248NX - história ceny a dostupnosti

HOPA - Podomietková bidetová batéria NEXT 248 - chróm BAMA248NX - ďalšie zaujímavé produkty

HOPA - Podomietková bidetová batéria NEXT 248 - chróm BAMA248NX - ako nakúpiť najvýhodnejšie?