Homeonomade zakladač na lieky

Homeonomade zakladač na lieky

Homeonomade zakladač na lieky

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Homeonomade zakladač na lieky - popis produktu

Homeonomade zakladač na lieky je ľahké obojstranné púzdro na 16 túb s homeopatickými liekmi Boiron, ktoré sa dá použiť ako domáca lekárnička alebo ako cestovné púzdro na dovolenku.

Kapacita: 16 túb

Spoločnosť BOIRON je najväčším svetovým výrobcom homeopatických liekov. Je dôležitým centrom výskumu a vývoja homeopatických liekov a podporuje rozvoj homeopatie ako súčasti modernej medicíny. Základným kritériom spoločnosti BOIRON je maximálna kvalita, účinnosť a spoľahlivosť jej liekov. Aby boli ešte kvalitnejšie, spoločnosť BOIRON od roku 1961 používa jedinečný systém trojitej impregnácie, ktorý zaručuje rovnomerné nasýtenie liekovej bázy účinnou látkou. Inovácie, technologický pokrok a predovšetkým zameranie na výskum a vývoj v oblasti homeopatie patria medzi najdôležitejšie piliere rozvoja spoločnosti. Sídlo spoločnosti a dva najväčšie výrobné závody sa nachádzajú vo Francúzsku, neďaleko Lyonu.

Homeonomade zakladač na lieky - parametre produktu

Homeonomade zakladač na lieky - história ceny a dostupnosti

Homeonomade zakladač na lieky - ďalšie zaujímavé produkty

Homeonomade zakladač na lieky - ako nakúpiť najvýhodnejšie?