HOLOKOLO Cyklistický dres s dlhým rukávom letný - VICTORIOUS GOLD ELITE - čierna

HOLOKOLO Cyklistický dres s dlhým rukávom letný - VICTORIOUS GOLD ELITE - čierna

HOLOKOLO Cyklistický dres s dlhým rukávom letný - VICTORIOUS GOLD ELITE - čierna

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

HOLOKOLO Cyklistický dres s dlhým rukávom letný - VICTORIOUS GOLD ELITE - čierna - popis produktu

Čierny dres s jemnými zlatými detailami sa v cyklistických kruhoch teší veľkej obľube, na základe čoho sme kolekciu letných dresov rozšírili aj o variant s dlhým rukávom. Dres Victorious Gold Elite zachováva všetky výhody a štýl pôvodného dresu, avšak poskytuje dodatočnú ochranu pred slnkom a pohodlie v chladnejšom počasí. Naše dresy sú navrhnuté pre čo najvyšší komfort so zameraním na mimoriadnu priedušnosť, ľahkosť a pružnosť. Samozrejmosťou je veľmi príjemný materiál a strih, ktorý sa hodí pre každý typ postavy. Radou Elite sme posunuli našu kolekciu ešte ďalej - prémiový materiál na celom drese a rad vychytávok zaručujú maximálne pohodlie a ešte lepší športový výkon. STRIH: zúžený, BENEFIT: predĺžená zadná časť, silikónové ukončenia, VLASTNOSTI: chladiaci účinok, priedušné, elastické, ZAPÍNANIE: zips po celej dĺžke, VYUŽITIE: spinning, MTB, cestná cyklistika, ROČNÉ OBDOBIE: jar, leto, PREVEDENIE: 3 zadné vrecká, reflexné prvky, bočné vrecko na zips, DIZAJN: jedno-farebný, DĹŽKA: dlhý rukáv, MATERIÁL: DeanSilk, POHLAVIE: pánske

Produkt HOLOKOLO Cyklistický dres s dlhým rukávom letný - VICTORIOUS GOLD ELITE - čierna patrí do skupiny produktov Cyklistické dresy, vyrába ho značka HOLOKOLO, je vyrobený vo veľkosti XS, farebná verzia je ČIERNA, nájdete ho v e-shope Holokolo.sk a je určený male.

HOLOKOLO Cyklistický dres s dlhým rukávom letný - VICTORIOUS GOLD ELITE - čierna - parametre produktu

Farbačierna
Veľkosťčierna
Určeniemale
KategóriaDresy, Cyklistické dresy
ZnačkaHOLOKOLO
VeľkosťXS
FarbaČIERNA
Určeniemale
E-shopHolokolo.sk

HOLOKOLO Cyklistický dres s dlhým rukávom letný - VICTORIOUS GOLD ELITE - čierna - história ceny a dostupnosti

HOLOKOLO Cyklistický dres s dlhým rukávom letný - VICTORIOUS GOLD ELITE - čierna - ďalšie zaujímavé produkty

HOLOKOLO Cyklistický dres s dlhým rukávom letný - VICTORIOUS GOLD ELITE - čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?