HOLOKOLO Cyklistické nohavice krátke s trakmi - ELITE - červená/čierna

HOLOKOLO Cyklistické nohavice krátke s trakmi - ELITE - červená/čierna

HOLOKOLO Cyklistické nohavice krátke s trakmi - ELITE - červená/čierna

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

HOLOKOLO Cyklistické nohavice krátke s trakmi - ELITE - červená/čierna - popis produktu

Naše cyklistické nohavice na traky HOLOKOLO Elite najvyššej kvality sú najlepšia voľba na každodenný tréning, alebo dochádzanie do práce. Hlavné časti sa skladajú z elastickej tkaniny 8020 Spandex pre vynikajúcu podporu. Traky su vyrobené z extrémne elastickej sieťoviny, na prispôsobenie sa všetkým výškam jazdcov a poskytujú odvetrávanie a pohodlie. Komfort zabezpečuje cyklovložka Urban Green. V týchto nohaviciach si užijete radosť z jazdy! Ako my hovoríme: 'For This Feeling' - Priedušná viacvrstvová cyklovložka na jazdu trvajúcu až 6 hodín a viac. - Traky vyrobené z veľmi elastickej sieťoviny na zabezpečenie priedušnosti, regulácie teploty a pohodlia. - Silikónové ukončenia, aby nohavice zostali na svojom mieste. - Reflexné prvky pre lepšiu viditeľnosť. *Urban Green cyklovložka -Perforácie v zadnej časti cyklovložky zvyšujú ventiláciu a prispôsobujú sa telu počas pohybu. -Pena s vysokou hustotou 90 kg/m3 pre podporu pri jazde na dlhé vzdialenosti. -Anatomicky prispôsobené ventilačné kanáliky s drážkami pre nepretržitý prietok krvi a odľahčenie kľúčových častí od tlaku určené na pohodlie pri jazde na stredné vzdialenosti až do 4 hodín.   BENEFIT: s trakmi, odvádza pot, silikónové ukončenia, integrovaná cyklovložka, VLASTNOSTI: priedušné, mäkké, elastické, VYUŽITIE: spinning, MTB, cestná cyklistika, ROČNÉ OBDOBIE: jar, leto, PREVEDENIE: reflexné prvky, DIZAJN: viac-farebný, DĹŽKA: krátke nohavice, MATERIÁL: Urban Green cyklovložka, 8020 spandex, Knight cyklovložka, Polyester, Spandex, POHLAVIE: pánske, dámske

Produkt HOLOKOLO Cyklistické nohavice krátke s trakmi - ELITE - červená/čierna patrí do skupiny produktov Krátke nohavice, je v ponuke značky HOLOKOLO, je vyrobený vo veľkosti M, S, XS, farebný variant je červená, ČIERNA v ponuke e-shopu Holokolo.sk a je prispôsobený unisex.

Tento produkt nájdete v skupine Nohavice na traky, patrí pod značku HOLOKOLO, veľkosť odpovedá označeniu M, S, XS, farebné prevedenie je červená, ČIERNA, v ponuke predajcu Holokolo.sk a je vhodný unisex.

Produkt HOLOKOLO Cyklistické nohavice krátke s trakmi - ELITE - červená/čierna patrí do skupiny produktov Cyklistické nohavice, je v ponuke značky HOLOKOLO, je vyrobený vo veľkosti M, S, XS, farebný variant je červená, ČIERNA, v ponuke predajcu Holokolo.sk a je prispôsobený unisex.

HOLOKOLO Cyklistické nohavice krátke s trakmi - ELITE - červená/čierna - parametre produktu

Farbačervená/čierna
Veľkosťčervená/čierna
Určenieunisex
KategóriaNohavice, Krátke nohavice, Nohavice na traky, Cyklistické nohavice
ZnačkaHOLOKOLO
VeľkosťM, S, XS
Farbačervená, ČIERNA
Určenieunisex
E-shopHolokolo.sk

HOLOKOLO Cyklistické nohavice krátke s trakmi - ELITE - červená/čierna - história ceny a dostupnosti

HOLOKOLO Cyklistické nohavice krátke s trakmi - ELITE - červená/čierna - ďalšie zaujímavé produkty

HOLOKOLO Cyklistické nohavice krátke s trakmi - ELITE - červená/čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?