HOLOKOLO Cyklistická podprsenka - LUMIA - čierna

HOLOKOLO Cyklistická podprsenka - LUMIA - čierna

HOLOKOLO Cyklistická podprsenka - LUMIA - čierna

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

HOLOKOLO Cyklistická podprsenka - LUMIA - čierna - popis produktu

Predstavujeme vám našu horúcu novinku - športovú podprsenku Lumia, ktorá vám poskytne neoceniteľnú podporu a komfort počas vášho športového výkonu. Jednou z hlavných výhod tejto podprsenky je jej vystužený dizajn, ktorý zabezpečuje optimálnu oporu. Výstuže v tejto podprsenke sú vymeniteľné, čo umožňuje prispôsobenie podľa vašich individuálnych preferencií. Zapínanie vzadu pomocou háčikov umožňuje jednoduché a pohodlné obliekanie podprsenky. Háčiky sú navrhnuté tak, aby sa dali nastaviť v troch polohách, čím sa zabezpečuje optimálne prispôsobenie veľkosti a pohodlie. Vložené diely zo sieťoviny zaisťujú extra vzdušnosť a efektívny odvod vlhkosti, aby ste sa cítili svieže a suché počas celého tréningu. Okrem svojich technických vlastností je táto podprsenka aj mimoriadne pohodlná na nosenie. Je vhodná nielen na cyklistiku, ale aj všetky letné a zimné športy. Môžete sa spoľahnúť na jej kvalitnú konštrukciu a materiály, ktoré sú šetrné k pokožke. Vytvorte si nový športový štýl so športovou podprsenkou od firmy Holokolo. Užite si neprekonateľný pocit podpory, pohodlia a dôvery počas vášho športového výkonu. BENEFIT: vystužená podprsenka, funkčný sieťový materiál na leto, regulácia vlhkosti, odvádza pot, kombinácia materiálov pre maximálny komfort, VLASTNOSTI: priedušné, termoregulačné, rýchloschnúce, komfortné, VYUŽITIE: univerzálne, ROČNÉ OBDOBIE: celoročné, PREVEDENIE: s potlačou loga, DIZAJN: jedno-farebný, MATERIÁL: Polyester, Spandex, POHLAVIE: dámske

Produkt HOLOKOLO Cyklistická podprsenka - LUMIA - čierna patrí do skupiny produktov Športové podprsenky, je v ponuke značky HOLOKOLO vo veľkosti S, farebná verzia je ČIERNA, v ponuke predajcu Holokolo.sk a je dizajnovaný female.

HOLOKOLO Cyklistická podprsenka - LUMIA - čierna - parametre produktu

Farbačierna
Veľkosťčierna
Určeniefemale
KategóriaPodprsenky, Športové podprsenky
ZnačkaHOLOKOLO
VeľkosťS
FarbaČIERNA
Určeniefemale
E-shopHolokolo.sk

HOLOKOLO Cyklistická podprsenka - LUMIA - čierna - história ceny a dostupnosti

HOLOKOLO Cyklistická podprsenka - LUMIA - čierna - ďalšie zaujímavé produkty

HOLOKOLO Cyklistická podprsenka - LUMIA - čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?