Hojdacie kreslo VENUL Hnedá #7178694

Hojdacie kreslo VENUL Hnedá #7178694

Hojdacie kreslo VENUL Hnedá #7178694

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Hojdacie kreslo VENUL Hnedá - popis produktu

Hojdacie a štýlové kreslo VENUL je vynikajúcou voľbou pre váš oddych a pohodu. Jeho moderný dizajn a kvalitné spracovanie vám poskytnú komfort a štýl. Kreslo s podnožkou je vhodné pre akýkoľvek interiér. Kreslo je čalúnené umývateľnou látkou v hnedej farbe, čo zaisťuje jednoduchú údržbu. Poťah je tiež snímateľný a môže sa prať v práčke, čo umožňuje udržiavať kreslo čisté a svieže. Podnožka kresla vám poskytne možnosť vystrčiť nohy a ešte viac si vychutnať pohodlie. Farba:hnedá / prírodná hnedásivá / prírodná hnedákrémová / prírodná hnedá Výber farby zvoľte vo variante produktu. Pokiaľ Vami vybraný variant nie je vo výbere, je dočasne nedostupný. Materiál:drevo / látka Rozmery kresla:šírka: 67 cmhĺbka: 127 cmvýška: 90 cm hĺbka sedu: 49 cmvýška sedu: 44 cm Nosnosť:100 kg Hmotnosť:11 kg Dodávané v demonte.

Produkt Hojdacie kreslo VENUL Hnedá #7178694 patrí do skupiny produktov Relaxačné kreslá, patrí značke VIPKON, farebné prevedenie je krémová, z materiálu látka, nájdete ho u predajcu Inpostele.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Hojdacie kreslá, je v ponuke značky VIPKON, farebné prevedenie je krémová, materiál je látka v ponuke e-shopu Inpostele.sk.

Hojdacie kreslo VENUL Hnedá - parametre produktu

FARBASivá
FARBAHnedá
FARBAKrémová
ŠTÝLŠkandinávsky
ŠTÝLModerný
ŠTÝLNadčasový
NOSNOSŤ100 kg
MATERIÁLMasívne drevo
MATERIÁLLátka
DEKORBreza
VÝŠKA90 cm
ŠÍRKA67 cm
HMOTNOSŤ11 kg
HĹBKA SEDU49 cm
VÝŠKA SEDU44 cm
OPIERKA HLAVYAno
HOJDACÍ MECHANIZMUSÁno
MASÁŽNÉ FUNKCIENie
OPIERKY RUKÁno
TYP OPIERKY RUKOUPevné
HĹBKA127 cm
BAREVNÁ VARIANTAHnedá
Hmotnosť11000.000g
KategóriaKrémy, Kreslá, Relaxačné kreslá, Hojdacie kreslá
ZnačkaVIPKON
Farbakrémová
Materiállátka
E-shopInpostele.sk

Hojdacie kreslo VENUL Hnedá - história ceny a dostupnosti

Hojdacie kreslo VENUL Hnedá - ďalšie zaujímavé produkty

Hojdacie kreslo VENUL Hnedá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?