Hnedé kožené topánky so zvieracím vzorom - 39

Hnedé kožené topánky so zvieracím vzorom - 39

Hnedé kožené topánky so zvieracím vzorom - 39

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Hnedé kožené topánky so zvieracím vzorom - 39 - popis produktu

Hnedé kožené topánky so zvieracím vzorom sú dokonalou voľbou pre každú štýlovú dámu. Vyrobené z prírodnej kože, tieto topánky kombinujú štýl a pohodlie.Ich hnedá farba dodáva topánkam elegantný a sofistikovaný vzhľad, zatiaľ čo zvierací vzor pridáva odvahu a originalitu. Tieto topánky sú navrhnuté tak, aby zapadli do akéhokoľvek výnimočného outfitu.Prírodná koža garantuje kvalitu a trvanlivosť, čo znamená, že tieto členkové čižmy sa stanú neoddeliteľnou súčasťou vášho šatníka na dlhú dobu. Ich pohodlná vnútorná podšívka a gumová podrážka zabezpečujú komfort a istý krok počas celej nosenia.Vytvorte si vlastný štýl so týmito krásnymi hnedými koženými topánkami so zvieracím vzorom. Buďte neodolateľná a vyčnievajte z davu so svojou jedinečnou obuvou.VEĽKOSTNÁ TABUĽKAVeľkosť3536373839404142Dĺžka stopy (cm)22,52323,524,5252626,527,5

Produkt Hnedé kožené topánky so zvieracím vzorom - 39 patrí do skupiny produktov Dámska obuv, patrí pod značku Lewski Shoes, Rouzit, je vyrobený vo veľkosti 39, vo farebnej verzii hnedá v ponuke e-shopu Rouzit.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Členková obuv od značky Lewski Shoes, Rouzit vo veľkosti 39, vo farebnej verzii hnedá, nájdete ho u predajcu Rouzit.sk.

Produkt Hnedé kožené topánky so zvieracím vzorom - 39 patrí do skupiny produktov Dámske topánky, je v ponuke značky Lewski Shoes, Rouzit, je vyrobený vo veľkosti 39, farebný variant je hnedá v ponuke e-shopu Rouzit.sk.

Hnedé kožené topánky so zvieracím vzorom - 39 - parametre produktu

Veľkosť39
Vzorzvierací
Typ podpätkustĺpikový / blokový
Farbahnedá
Vonkajší materiálprírodná koža
Zapínaniezips
Špička topánkyokrúhla / zaoblená
Zateplenienie
Výška podpätkustredný (3-7 cm)
Vnútorný materiálprírodná koža
Výška podpätku / platformy6,5 cm
KategóriaDámska obuv, Topánky, Členková obuv, Čižmy, Dámske topánky, Členkové topánky, Dámske čižmy, Dámske členkové topánky, Členkové čižmy
ZnačkaLewski Shoes, Rouzit
Veľkosť39
Farbahnedá
E-shopRouzit.sk

Hnedé kožené topánky so zvieracím vzorom - 39 - história ceny a dostupnosti

Hnedé kožené topánky so zvieracím vzorom - 39 - ďalšie zaujímavé produkty

Hnedé kožené topánky so zvieracím vzorom - 39 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?