Hnedé semišové topánky so strapcami Lewski Shoes - 41

Hnedé semišové topánky so strapcami Lewski Shoes - 41

Hnedé semišové topánky so strapcami Lewski Shoes - 41

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Hnedé semišové topánky so strapcami Lewski Shoes - 41 - popis produktu

Tieto dámske hnedé členkové semišové topánky sú značky Lewski Shoes a sú vyrobené z najkvalitnejšej kože. Strapce na boku topánok sú usporiadané do tvaru listu a slúžia ako dekorácia. Topánky sa zapínať na zips. Majú masívny blokový podpätok. Vnútornosť topánok je zateplená, čo zabezpečuje teplý komfort. Mäkká stielka pridáva pohodlie pri nosení. Tieto členkové topánky sú ideálne pre jeseň. Pri výbere veľkosti odporúčame sa riadiť tabuľkou veľkostí.VEĽKOSTNÁ TABUĽKAVeľkosť3536373839404142Dĺžka stopy (cm)22,52323,524,5252626,527,5

Produkt Hnedé semišové topánky so strapcami Lewski Shoes - 41 patrí do skupiny produktov Dámska obuv, patrí pod značku Lewski Shoes, Rouzit, je vyrobený vo veľkosti 41, vo farebnej verzii hnedá v ponuke e-shopu Rouzit.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Členková obuv od značky Lewski Shoes, Rouzit vo veľkosti 41, vo farebnej verzii hnedá, nájdete ho u predajcu Rouzit.sk.

Produkt Hnedé semišové topánky so strapcami Lewski Shoes - 41 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámske topánky, je v ponuke značky Lewski Shoes, Rouzit, je vyrobený vo veľkosti 41, farebný variant je hnedá v ponuke e-shopu Rouzit.sk.

Hnedé semišové topánky so strapcami Lewski Shoes - 41 - parametre produktu

Veľkosť41
Typ podpätkustĺpikový / blokový
Farbahnedá
Vonkajší materiálprírodná semišová koža
Zapínaniezips
Špička topánkyokrúhla / zaoblená
Vzorjednofarebný
Zateplenieáno
Výška podpätkuvysoký (7 a viac)
Vnútorný materiáltextil
Výška podpätku / platformy8,5 cm
KategóriaDámska obuv, Topánky, Členková obuv, Dámske topánky, Čižmy, Členkové topánky, Dámske čižmy, Dámske členkové topánky, Členkové čižmy
ZnačkaLewski Shoes, Rouzit
Veľkosť41
Farbahnedá
E-shopRouzit.sk

Hnedé semišové topánky so strapcami Lewski Shoes - 41 - história ceny a dostupnosti

Hnedé semišové topánky so strapcami Lewski Shoes - 41 - ďalšie zaujímavé produkty

Hnedé semišové topánky so strapcami Lewski Shoes - 41 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?