Hnedá štýlová prechodná kožušinová bunda s dlhým vlasom - M/L

Hnedá štýlová prechodná kožušinová bunda s dlhým vlasom - M/L

Hnedá štýlová prechodná kožušinová bunda s dlhým vlasom - M/L

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 64,95 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Hnedá štýlová prechodná kožušinová bunda s dlhým vlasom - M/L - popis produktu

Táto štýlová bunda v hnedej farbe je dokonalou voľbou na chladné jesenné a jarnej dni. Je vytvorená z vysokej kvality 100% polyesterového materiálu, ktorý je príjemný na dotyk a zároveň udržuje teplý pocit. Táto bunda je bez kapucňe, ideálna na každodenné nosenie a jej trendy hnedá farba ľahko ladí s akoukoľvek outfitovou kombináciou. Má taktiež praktické vrecká na drobnosti. Dlhé chlpy na bunde pridávajú štýlový a elegantný vzhľad.VEĽKOSTNÁ TABUĽKAVeľkosťVýškaObvod hrudníkaRukáv DĺžkaS / M160-17282-8659-61M / L162-17486-9161-63L / XL164-17891-9663-65AKO VYBRAŤ SPRÁVNU VEĽKOSŤ?Pre výber správnej veľkosti je potrebné zistiť svoje miery. Pripravte si krajčirský meter a poďme nato!Obvod hrudníkaMerajte sa v najširšej časti hrudníka, cez prsia.Obvod pásuMerajte sa v najužšej časti brucha.Obvod bokovMerajte sa v najširšej časti bedier.Tip: Ak je vaša nameraná veľkosť rovnaká ako veľkosť uvedená v tabuľke, odporúčame objednať si väčšiu veľkosť.Neviete si vybrať tú správnu veľkosť? Kontaktujte nás, radi Vám pomôžeme.

Produkt Hnedá štýlová prechodná kožušinová bunda s dlhým vlasom - M/L patrí do skupiny produktov Dámske bundy, vyrába ho značka WOOL FASHION ITALIA, je vyrobený vo veľkosti M/L, farebná verzia je hnedá, materiálové prevedenie je 100% Polyester.

Tento produkt nájdete v skupine Dámske oblečenie, vyrába ho značka WOOL FASHION ITALIA, je vyrobený vo veľkosti M/L, farebná verzia je hnedá, materiálové prevedenie je 100% Polyester.

Hnedá štýlová prechodná kožušinová bunda s dlhým vlasom - M/L - parametre produktu

VeľkosťM/L
Modelkamá na sebe veľkosť S/M: výška 172 cm, prsia 83 cm, Pás 63 cm, Boky 91 cm
Farbahnedá
Vzorjednofarebný
Materiál100% polyester
Výstrihbez kapucne
Strihjednoduchý
Dĺžkapolodlhá
Zateplenienezateplené
Praniev práčke pri 30°
KategóriaBundy, Dámske bundy, Dámske oblečenie
ZnačkaWOOL FASHION ITALIA
VeľkosťM/L
Farbahnedá
Materiál100% Polyester

Hnedá štýlová prechodná kožušinová bunda s dlhým vlasom - M/L - história ceny a dostupnosti

Hnedá štýlová prechodná kožušinová bunda s dlhým vlasom - M/L - ďalšie zaujímavé produkty

Hnedá štýlová prechodná kožušinová bunda s dlhým vlasom - M/L - ako nakúpiť najvýhodnejšie?