Hnedá pánska kožená peňaženka "Omaha"

Hnedá pánska kožená peňaženka "Omaha"

Hnedá pánska kožená peňaženka "Omaha"

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Hnedá pánska kožená peňaženka "Omaha" - popis produktu

Hnedá pánska kožená peňaženka 'Omaha' s priestrannou priehradkou na bankovky, priehľadným vreckom na doklady a vreckom na minceí + 2 darčeky a poštovné ZADARMO! Materiál: pravá koža, podšité vnútro s extra prešitím Objem: 0,21 litra Rozmery: 9 x 11,50 x 2 cm, (výška x dĺžka x hrúbka) + Ku peňaženke dostanete 2 darčeky a poštovné ZADARMO!

Tento produkt sa nachádza v kategórii Kožené peňaženky od značky Hide & Stitches, veľkosť odpovedá označeniu stredná, veľká, vo farbe hnedá, je vyrobený z materiálu Koža v ponuke e-shopu Letnyhit.sk.

Produkt Hnedá pánska kožená peňaženka "Omaha" je možné nájsť medzi produktmi v skupine Pánske peňaženky, patrí značke Hide & Stitches, je vyrobený vo veľkosti stredná, veľká, vo farbe hnedá, z materiálu Koža, nájdete ho u predajcu Letnyhit.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Veľké peňaženky, patrí značke Hide & Stitches, je vyrobený vo veľkosti stredná, veľká, vo farbe hnedá, z materiálu Koža, nájdete ho u predajcu Letnyhit.sk.

Hnedá pánska kožená peňaženka "Omaha" - parametre produktu

VýrobcaHide & Stitches
FarbaHnedá
MateriálKoža
VeľkosťStredná
materiálKoža
KategóriaPeňaženky, Kožené peňaženky, Pánske peňaženky, Veľké peňaženky
ZnačkaHide & Stitches
Veľkosťstredná, veľká
Farbahnedá
MateriálKoža
E-shopLetnyhit.sk

Hnedá pánska kožená peňaženka "Omaha" - história ceny a dostupnosti

Hnedá pánska kožená peňaženka "Omaha" - ďalšie zaujímavé produkty

Hnedá pánska kožená peňaženka "Omaha" - ako nakúpiť najvýhodnejšie?