Hlavná rotačná kefa Roidmi EVE Plus

Hlavná rotačná kefa Roidmi EVE Plus

Hlavná rotačná kefa Roidmi EVE Plus

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Hlavná rotačná kefa Roidmi EVE Plus - popis produktu

Neoriginálna náhradná hlavná / centrálna kefa vhodná pre robotické vysávače značky Roidmi (Xiaomi Roidmi) EVE Plus, 1 ks v balení. Halvné katráče sú pre prácu robotického vysávača zásadné. Bez ich činnosti by sa nečistota nedostávala k nasávaciemu otvoru a vysávač by tak neplnil svoju funkciu. Kefa svojím rotačným pohybom mimo posunu nečistôt na sanie tiež roztvára osnovu koberca na vysatie nečistôt z jeho hĺbky, vyčesáva žmolky, nečistoty aj prilepené vlasy či chlpy z vlákien koberca. Ako sa starať o hlavnú kefu? Hlavná kefa sa časom opotrebováva. Na vás je, aby ste ho pravidelne čistili: odstráňte namotané vlasy a chlpy z kefy nožnicami prestrihnite pozdĺžne okolo kief vlasy a chlpy môžete použiť aj rezací nástroj na čistenie kief rukou nečistoty vymotajte a odstráňte skontrolujte a poprípade vyčistite nečistoty namotané na osi po krajoch kefy rovnako skontrolujte osi na tele vysávača, kde sa hlavná kefa zasúva Kedy meniť hlavnú kefu? Hlavná kefa sa mení vo chvíli, keď dôjde k zničeniu jej kief alebo lamiel. Problém môžu robiť aj jeho ložiská po stranách. Ak dôjde k ich opotrebovaniu, kefu vymeňte.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Robotické vysávače, je v ponuke značky Provysavače, v ponuke predajcu PreVysavace.sk.

Produkt Hlavná rotačná kefa Roidmi EVE Plus je možné nájsť medzi produktmi v skupine Rotačné mopy, patrí značke Provysavače, nájdete ho v e-shope PreVysavace.sk.

Hlavná rotačná kefa Roidmi EVE Plus - parametre produktu

Hlavná rotačná kefa Roidmi EVE Plus - história ceny a dostupnosti

Hlavná rotačná kefa Roidmi EVE Plus - ďalšie zaujímavé produkty

Hlavná rotačná kefa Roidmi EVE Plus - ako nakúpiť najvýhodnejšie?