HistApp 60 tabliet

HistApp 60 tabliet

HistApp 60 tabliet

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

HistApp 60 tabliet - popis produktu

Potravina na osobitné lekárske účely. Gastrorezistentné mini – tablety v praktickej nádobke s dávkovačom obsahujú enzým diaminooxidázu (DAO). Doplnok k dietetickým opatreniam pri nedostatočnosti enzýmu diamonooxidáza (DAO) a/alebo pri histamínovej intolerancii. Neobsahuje: sacharózu, lepok, laktózu, histamín, alergény.

Ako sa užíva HistApp

dospelí a deti staršie ako 3 roky: 1 tableta sa užíva vcelku 20 minút pred hlavným jedlom (3x denne). Zapíja sa malým množstvom vody. Tableta sa prehĺta vcelku bez rozhryzenia, rozdrvenia alebo rozdelenia.

Upozornenie

Potravina na osobitné lekárske účely nie je vhodná pre deti mladšie ako 3 roky. Alkohol a niektoré lieky môžu vo veľkej miere znižovať účinok enzýmu DAO. Má sa používať iba pod dohľadom kvalifikovanej osoby ako lekár – špecialista. Ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť. Nesmie sa používať ako náhrada rozmanitej stravy. Nesmie sa užívať ako jediný zdroj výživy.

HistApp 60 tabliet - parametre produktu

KategóriaPotraviny, Tablety

HistApp 60 tabliet - história ceny a dostupnosti

HistApp 60 tabliet - ďalšie zaujímavé produkty

HistApp 60 tabliet - ako nakúpiť najvýhodnejšie?