Hishell TPU Shockproof pre Samsung Galaxy A10 číry #79028

Hishell TPU Shockproof pre Samsung Galaxy A10 číry #79028

Hishell TPU Shockproof pre Samsung Galaxy A10 číry #79028

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 0,79 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Hishell TPU Shockproof pre Samsung Galaxy A10 číry - popis produktu

Kryt na mobil Hishell TPU Shockproof pre Samsung Galaxy A10 číry:Máte strach z poškodenia svojho telefónu? Kryt na mobily Samsung Galaxy A10 ponúka kompletnú ochranu proti bežným škodám vrátane odrenia a škrabancov. Ide o mäkký zadný kryt, a tak mobil nielen chránite, ale navyše máte ľahký prístup k obrazovke telefónu. Materiálom ponúkaného variantu je TPU. TPU dodáva krytu na telefón od výrobcu Hishell patričnú ohybnosť a tuhosť, ktorá zvyšuje odolnosť voči pádom a nárazom. Úplne samozrejmé sú výrezy venované najdôležitejším ovládacím prvkom telefónu. Radi nabíjate bezdrôtovo? V tom prípade vás nič neobmedzí a môžete aj napriek ponúkanému krytu nabíjať elektromagnetickou indukciou. Kryt na mobil Samsung Galaxy A10 si určite obľúbite. Hlavné vlastnosti krytu na mobil Hishell TPU Shockproof pre Samsung Galaxy A10 číry Kryt na mobil Samsung Galaxy A10 ochráni vaše zariadenie Ochráni predovšetkým zadnú časť mobilu Výrezy na správnu funkciu tlačidiel a iných prvkov Ochranný kryt na mobil podporuje bezdrôtové nabíjanie Materiál krytu na telefón od výrobcu Hishell: TPU Priehľadné vyhotovenie

Produkt Hishell TPU Shockproof pre Samsung Galaxy A10 číry #79028 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Mobilné telefóny, vyrába ho značka Hishell.

Hishell TPU Shockproof pre Samsung Galaxy A10 číry - parametre produktu

Hishell TPU Shockproof pre Samsung Galaxy A10 číry - história ceny a dostupnosti

Hishell TPU Shockproof pre Samsung Galaxy A10 číry - ďalšie zaujímavé produkty

Hishell TPU Shockproof pre Samsung Galaxy A10 číry - ako nakúpiť najvýhodnejšie?