HILLS VE Feline Multi Benefit Kitten Chicken granule pre mačky 400g #8674147

HILLS VE Feline Multi Benefit Kitten Chicken granule pre mačky 400g #8674147

HILLS VE Feline Multi Benefit Kitten Chicken granule pre mačky 400g #8674147

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 5,66 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

HILLS VE Feline Multi Benefit Kitten Chicken granule pre mačky 400g - popis produktu

Druh HILLS VE Feline Multi Benefit Kitten Chicken granule pre mačky 400 g Charakteristika HILLS VE Feline Multi Benefit Kitten Chicken granule pre mačky Krmivo pre mačiatka Hill's VET ESSENTIALS GROWTH s kuracím mäsom poskytuje pokročilú výživu s 5 základnými zdravotnými benefitmi pre vaše mačiatko. Obsahuje klinicky overené antioxidanty na podporu imunity a vysoké hladiny DHA na podporu zdravého vývoja mozgu a očí. Zdravá strava, zdravé telo - to platí pre vás aj pre vášho domáceho miláčika. Spoločnosť Hill's už viac ako 75 rokov skúma, ako udržať domácich miláčikov v najlepšom zdravotnom stave. Každé krmivo Hill's VET ESSENTIALS má jedinečné zloženie s 5 základnými zdravotnými benefitmi pre vášho domáceho miláčika a je dostupné výhradne u vášho veterinárneho lekára. Kvalitná výživa spolu s dostatkom pohybu a pravidelnými kontrolami u veterinára maximalizujú potenciál vášho domáceho maznáčika pre šťastnejšiu a zdravšiu budúcnosť. Vyrobené v Európe z globálnych surovín, ktorým môžete dôverovať. Naše potraviny sa vyrábajú z najkvalitnejších surovín. Tieto suroviny musia spĺňať naše prísne normy čistoty a obsahu živín. Zloženie HILLS VE Feline Multi Benefit Kitten Chicken granule pre mačky kuracia (30 %) a morčacia múčka (spolu 47 % hydiny), kukurica, živočíšny tuk, sušená repná dužina, minerálne látky, rybí olej, bielkovinový hydrolyzát, ľanové semeno

Produkt HILLS VE Feline Multi Benefit Kitten Chicken granule pre mačky 400g #8674147 patrí do skupiny produktov Krmivá pre mačky, vyrába ho značka Hills, je vyrobený vo veľkosti 400 g.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Granule pre mačky, vyrába ho značka Hills, je vyrobený vo veľkosti 400 g.

HILLS VE Feline Multi Benefit Kitten Chicken granule pre mačky 400g - parametre produktu

PríchuťKura
Veľkosť400 g
FormaGranule
VekMačiatko
DruhMačky
KategóriaKrmivá, Krmivá pre mačky, Granule pre mačky
ZnačkaHills
Veľkosť400 g

HILLS VE Feline Multi Benefit Kitten Chicken granule pre mačky 400g - história ceny a dostupnosti

HILLS VE Feline Multi Benefit Kitten Chicken granule pre mačky 400g - ďalšie zaujímavé produkty

HILLS VE Feline Multi Benefit Kitten Chicken granule pre mačky 400g - ako nakúpiť najvýhodnejšie?