HILLS PD Feline t/d Dry granule pre mačky 1,5kg #9530702

HILLS PD Feline t/d Dry granule pre mačky 1,5kg #9530702

HILLS PD Feline t/d Dry granule pre mačky 1,5kg #9530702

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

HILLS PD Feline t/d Dry granule pre mačky 1,5kg - popis produktu

Obsah HILLS Diet Feline t/d 1,5 kg Charakteristika HILLS Diet Feline t/d Krmivo je určené na dlhodobé podávanie dospelým mačkám. Nie je určené pre mačiatka, gravidné a dojčiace mačky, mačky, ktoré dostávajú okysľovače moču, a mačky so závažným ochorením parodontu (bez predchádzajúceho vyšetrenia a liečby). Feline t/d je najúčinnejší, ak sa používa u mačiek s čistými zubami (po profesionálnom čistení), ak sa podáva ako výhradná udržiavacia diéta a ak sa podáva v suchom stave (namáčanie granúl znižuje účinnosť). Neobsahuje minerálne abrazíva ani aktívne chemické látky. Čerstvá voda musí byť vždy k dispozícii. Po otvorení a vybratí krmiva sa odporúča nádobu znovu uzavrieť. Skladujte na suchom a chladnom mieste. Zloženie HILLS Diet Feline t/d Kuracia a morčacia múčka, mletá kukurica, mletá ryža, kukuričná gluténová múčka, celulóza, živočíšny tuk, rastlinný olej, hydrolyzát bielkovín, chlorid draselný, síran vápenatý, soľ, DL-metionín, dihydrogénfosforečnan vápenatý, taurín. Obsahuje antioxidanty schválené EÚ.

Produkt HILLS PD Feline t/d Dry granule pre mačky 1,5kg #9530702 patrí do skupiny produktov Krmivá pre mačky, vyrába ho značka Hills, nájdete ho v e-shope Najlekaren.eu.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Granule pre mačky, vyrába ho značka Hills, nájdete ho v e-shope Najlekaren.eu.

HILLS PD Feline t/d Dry granule pre mačky 1,5kg - parametre produktu

FormaGranule
DruhMačky
Vek mačkyDospelá
Veľkosť balenia1,5 kg
KategóriaKrmivá, Krmivá pre mačky, Granule pre mačky
ZnačkaHills
E-shopNajlekaren.eu

HILLS PD Feline t/d Dry granule pre mačky 1,5kg - história ceny a dostupnosti

HILLS PD Feline t/d Dry granule pre mačky 1,5kg - ďalšie zaujímavé produkty

HILLS PD Feline t/d Dry granule pre mačky 1,5kg - ako nakúpiť najvýhodnejšie?