HILLS PD Feline i/d kapsičky pre mačky, s kuracinou 12x85g #9529910

HILLS PD Feline i/d kapsičky pre mačky, s kuracinou 12x85g #9529910

HILLS PD Feline i/d kapsičky pre mačky, s kuracinou 12x85g #9529910

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

HILLS PD Feline i/d kapsičky pre mačky, s kuracinou 12x85g - popis produktu

Obsah HILLS Diet Feline i/d KAPSIČKA Chicken 12 x 85 g Charakteristika HILLS Diet Feline i/d KAPSIČKA Chicken Vysoko stráviteľné zloženie na podporu ľahkej absorpcie živín. Unikátna prebiotická zmes na podporu činnosti štiepenia prospešných črevných baktérií. Vyrobená s patentovanou technológiou ingrediencií ActivBiome+ spoločnosti Hill‘s, špeciálna zmes prebiotickej vlákniny, ktorá rýchlo vyživuje črevný mikrobióm. Vysoký obsah elektrolytov a vitamínov B Klinicky overené antioxidanty Obsahuje pridané Omega-3 a Omega-6 Zloženie HILLS Diet Feline i/d KAPSIČKA Chicken Obilniny, mäso a živočíšne produkty, oleje a tuky, extrakty rastlinných proteinov, vajcia a výrobky z vajec, minerálne látky, deriváty rastlinného pôvodu. Vysoko strávitelné látky: Kuracia a morčacia múčka, pivovarská ryža, kukurica, živočišný tuk, kukuričná bielkovina, sušené celé vajcia.

Produkt HILLS PD Feline i/d kapsičky pre mačky, s kuracinou 12x85g #9529910 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Kapsičky pre mačky od značky Hills v ponuke e-shopu Najlekaren.eu.

HILLS PD Feline i/d kapsičky pre mačky, s kuracinou 12x85g - parametre produktu

Veľkosť balenia12 x 85 g
FormaKapsičky
PríchuťKura
DruhMačky
KategóriaKapsičky, Kapsičky pre mačky
ZnačkaHills
E-shopNajlekaren.eu

HILLS PD Feline i/d kapsičky pre mačky, s kuracinou 12x85g - história ceny a dostupnosti

HILLS PD Feline i/d kapsičky pre mačky, s kuracinou 12x85g - ďalšie zaujímavé produkty

HILLS PD Feline i/d kapsičky pre mačky, s kuracinou 12x85g - ako nakúpiť najvýhodnejšie?