Higold Záhradný odkladací stolík Nomad biely

Higold Záhradný odkladací stolík Nomad biely

Higold Záhradný odkladací stolík Nomad biely

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Higold Záhradný odkladací stolík Nomad biely - popis produktu

Záhradný odkladací stolík Nomad biely Záhradný odkladací stolík Nomad nadchne každú návštevu. Je skvelou voľbou na balkón, terasu či do menšieho kútika v záhrade. Vďaka kvalitným a odolným materiálom je tento odkladací stôl vysoko odolný voči vplyvom počasia. Rozhodnutie je iba na vás, kde ho umiestnite - či do jedálne, kuchyne alebo záhrady. Farebná kombinácia pozdvihne dizajn vašej terasy na vyššiu úroveň. Obzvlášť harmonicky vynikne s doplnkami z rovnomennej série. Stolík bude skvelým doplnkom k ležadlám či sedačke, ale možno ho využiť aj samostatne. Užite si krásne chvíle, pohodlie a štýl, ktorý vám záhradný stolík Nomad ponúka. Rozmer: 55cm x 55cm x 45cm (š x v x h)Materiál: hliníkFarba: biela, čierna

Tento produkt sa nachádza v kategórii Záhradné stoly, je v ponuke značky Higold, materiál je Kovové v ponuke e-shopu Estilofina.sk.

Higold Záhradný odkladací stolík Nomad biely - parametre produktu

Hmotnosť6 kg
Dĺžka55 cm
Šírka45 cm
Výška55 cm
MateriálKovové
Farba
KategóriaStoly, Záhradné stoly
ZnačkaHigold
MateriálKovové
E-shopEstilofina.sk

Higold Záhradný odkladací stolík Nomad biely - história ceny a dostupnosti

Higold Záhradný odkladací stolík Nomad biely - ďalšie zaujímavé produkty

Higold Záhradný odkladací stolík Nomad biely - ako nakúpiť najvýhodnejšie?