Higold Záhradná jedálenská zostava HIGOLD Nomad 6-miestna

Higold Záhradná jedálenská zostava HIGOLD Nomad 6-miestna

Higold Záhradná jedálenská zostava HIGOLD Nomad 6-miestna

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 2 699 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Higold Záhradná jedálenská zostava HIGOLD Nomad 6-miestna - popis produktu

Záhradná jedálenská zostava HIGOLD Nomad - 6 x stolička, 1 x stôl Záhradná jedálenská zostava Nomad predstavuje prirodzenú túžbu človeka ísť stále vpred. Vďaka kvalitným a odolným materiálom je táto zostava vysoko odolná voči vplyvom počasia. Rozhodnutie je iba na vás, kde ju umiestnite - či do jedálne, kuchyne alebo záhrady. Spríjemnite si posedenie na teplom slnku kvalitnou súpravou v modernom dizajne. Užite si krásne chvíle, pohodlie a štýl, ktorý vám záhradný nábytok Nomad ponúka. Vychutnajte si dobré jedlo a čas strávený s rodinou. S prichádzajúcou jarou je čas dať nový život aj vašej záhradnej terase. Prečítajte si aké sú najnovšie trendy pre záhradný nábytok v článku Nalaďte seba a svoj domov na prichádzajúcu jar. Rozmer - stolička: 56cm x 61cm x 86cm (š x h x v)Rozmer - stôl: 160cm x 100cm x 77cm (š x h x v)Materiál: hliníkMateriál - sedák: nepremokavý UV materiál SunbrellaFarba: biela, čierna, sivá

Tento produkt nájdete v skupine Jedálenské stoličky, patrí pod značku Higold, materiálové zloženie Kov, Kovové, látka, nájdete ho v e-shope Estilofina.sk.

Produkt Higold Záhradná jedálenská zostava HIGOLD Nomad 6-miestna patrí do skupiny produktov Zahradné stoličky, patrí značke Higold, z materiálu Kov, Kovové, látka, nájdete ho u predajcu Estilofina.sk.

Higold Záhradná jedálenská zostava HIGOLD Nomad 6-miestna - parametre produktu

Hmotnosť82 kg
Dĺžka160 cm
Šírka100 cm
Výška77 cm
MateriálKovové
Farba
KategóriaStoličky, Jedálenské stoličky, Zahradné stoličky
ZnačkaHigold
MateriálKov, Kovové, látka
E-shopEstilofina.sk

Higold Záhradná jedálenská zostava HIGOLD Nomad 6-miestna - história ceny a dostupnosti

Higold Záhradná jedálenská zostava HIGOLD Nomad 6-miestna - ďalšie zaujímavé produkty

Higold Záhradná jedálenská zostava HIGOLD Nomad 6-miestna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?