HERBADENT bylinná zubná pasta s fluórom 2× 100 g

HERBADENT bylinná zubná pasta s fluórom 2× 100 g

HERBADENT bylinná zubná pasta s fluórom 2× 100 g

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

HERBADENT bylinná zubná pasta s fluórom 2× 100 g - popis produktu

Zubná pasta HERBADENT bylinná zubná pasta s fluórom 2× 100 g: Bylinná zubná pasta s fluórom od českej značky HERBADENT vám pomôže dôkladne vyčistiť zuby od bakteriálneho zubného povlaku. Vďaka unikátnemu zloženiu zároveň poskytne šetrnú starostlivosť vašim ďasnám a sliznici dutiny ústnej. Základom zubnej pasty je tradičná a klinicky testovaná receptúra, ktorá v sebe kombinuje extrakty zo siedmich liečivých bylín. Vďaka nim dosiahnete nielen úžasne sviežeho dychu, ale ich liečivé účinky vám tiež pomôžu v boji so zápalmi ďasien, ich krvácaním a proti paradentóze. Obsah fluoridu sodného v zubnej paste potom zníži riziko vzniku zubného kazu a postará sa o zdravie zubnej skloviny vašich zubov. Pasta navyše neobsahuje žiadne zbytočné chemické prímesi. V balení sú dodávané dve bylinné zubné pasty HERBADENT. Kľúčové vlastnosti bylinnej zubnej pasty HERBADENT s fluórom 2× 100 gZubná pasta českej značky HERBADENT čerpajúca z viac než storočnej tradícieBylinná zubná pasta gélovej konzistencie, s fluórom a s antibakteriálnymi účinkamiPasta obsahujúca extrakt z unikátnej kombinácie siedmych liečivých bylínKlinicky overené účinky bylinného základu zubnej pasty HERBADENTPasta HERBADENT starajúca sa o zuby, ďasná a celú ústnu dutinuJemné abrazívne zložky pomáhajú účinne odstrániť bakteriálny zubný povlakEfektívna pomoc v boji proti zápalu ďasien, krvácaní a paradentózeObsiahnutý fluorid sodný na zníženie rizika vzniku zubného kazu a posilnenie zubnej sklovinyZubná pasta obsahujúca iba prírodné penidláBez obsahu zbytočných chemických prísad (ako SLS – Sodium Lauryl Sulphate)Výrobky vhodné nielen pre deti, ale aj pre dojčiace matkyBalenie obsahuje dve bylinné zubné pasty HERBADENT Aktívne látky: Extrakt repíka, harmančeka, šalvie a nátržníka – dodávajú paste jej liečivé účinky, kombinácia bylinných extraktov napomáhajúca boju proti zápalu ďasien, krvácaniu a paradentózeMätová, klinčeková a feniklová silica – prepožičiavajú paste HERBADENT jedinečnú vôňu a sviežosťFluorid sodný – znižuje riziko vzniku zubného kazu, stará sa o zdravie a pevnosť zubnej skloviny Zloženie: Glycerín, Hydrated Silica, Aqua purificata, PEG-32, Herbadent herbal Extract (Alcohol denat., Salicylic acid, Agrimonia eupatoria ext., Chamomilla recutita ext., Salvia officinalis ext., Potentilla erecta ext), Sodium benzoate, Sodium sweetalmondamphoacetate, Eugenia caryophyllus oil, Mentha piperita oil, Hydroxyethylcellulose, Sodium fluoride, Foeniculum vulgare oil, sodium saccharine Indikácia: Zubná pasta vhodná na každodenné použitie aj na pravidelnú ústnu hygienu pri zápaloch ďasien, krvácaní alebo paradentóze. Hmotnosť:2× 100 g

Produkt HERBADENT bylinná zubná pasta s fluórom 2× 100 g patrí do skupiny produktov Zubné pasty, patrí pod značku HERBADENT v ponuke e-shopu Alza.sk.

HERBADENT bylinná zubná pasta s fluórom 2× 100 g - parametre produktu

KategóriaZubné pasty
ZnačkaHERBADENT
E-shopAlza.sk

HERBADENT bylinná zubná pasta s fluórom 2× 100 g - história ceny a dostupnosti

HERBADENT bylinná zubná pasta s fluórom 2× 100 g - ďalšie zaujímavé produkty

HERBADENT bylinná zubná pasta s fluórom 2× 100 g - ako nakúpiť najvýhodnejšie?