Henné Color Paris Cuivre Henna Créme, 90 ml - Medená

Henné Color Paris Cuivre Henna Créme, 90 ml - Medená

Henné Color Paris Cuivre Henna Créme, 90 ml - Medená

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Henné Color Paris Cuivre Henna Créme, 90 ml - Medená - popis produktu

Krémová henna farba na vlasy zvyšuje a zvýrazňuje prirodzenú zafarbenie vašich vlasov a zároveň im dodáva jemnosť, zväčšuje objem a zvyšuje ich lesk. Vhodné na vlasy po trvalej,farbené vlasy a na sivé vlasy. Nezosvetľuje alebo natrvalo nemení prirodzenú farbu vlasov. Medená henna farba je vyrobená z rastlinných výťažkov a vôňu jej dodáva levanduľová esencia. Táto krémová henna farba rešpektuje vašu prirodzenú štruktúru vlasov. Je vymývateľná po 4-5 umytiach vlasov. Nie je potrebné ju miešať, pripravená v plastovej nádobe na priame použitie. Doba pôsobenia 45-60 minút. Tento výrobok nie je čistý prírodný produkt nakoľko obsahuje niektoré chemické zložky. Zloženie:: Aqua, Cetearyl Alcohol, Propylene Glycol, Ceteareth-33, Lawsonia inermis Extract, cocamidopropyl Betaine, Cetrimonium Chloride, Quatermnium-52, PEG-15 Cocopolyamine, Lavandula hybrida oil, Sodium Chloride, Magnesium Nitrate, Methylchloroisothiazolinone, Sodium Picramate, Polysorbate 80, Isohexadecane, Acrylamide/Sodium Acryloyldimethyltaurate Copolymer, Basic Brown 17, Basic Brown 16, Linalool

Produkt Henné Color Paris Cuivre Henna Créme, 90 ml - Medená patrí do skupiny produktov Farby na vlasy, patrí značke Henné Color Paris, nájdete ho v e-shope Bionatural.sk.

Henné Color Paris Cuivre Henna Créme, 90 ml - Medená - parametre produktu

Typ vlasovFarbené vlasy
Typ vlasovSuché a zničené vlasy
Typ vlasovMastné vlasy
Typ vlasovKučeravé vlasy
Typ vlasovNormálne vlasy
KonzistenciaEmulzia
ProblémyUnavené vlasy
ProblémyJemné vlasy
ProblémyVypadávanie vlasov
ProblémySvrbivá vlasová pokožka
ProblémyLámanie vlasov
ProblémyLupiny
KategóriaKrémy, Farby na vlasy
ZnačkaHenné Color Paris
E-shopBionatural.sk

Henné Color Paris Cuivre Henna Créme, 90 ml - Medená - história ceny a dostupnosti

Henné Color Paris Cuivre Henna Créme, 90 ml - Medená - ďalšie zaujímavé produkty

Henné Color Paris Cuivre Henna Créme, 90 ml - Medená - ako nakúpiť najvýhodnejšie?