HARTMANN RÚŠKO FOLIODRESS mask loop type II 50ks #2866314

HARTMANN RÚŠKO FOLIODRESS mask loop type II 50ks #2866314

HARTMANN RÚŠKO FOLIODRESS mask loop type II 50ks #2866314

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

HARTMANN RÚŠKO FOLIODRESS mask loop type II 50ks - popis produktu

Tvárová maska – rúško je zdravotnícka pomôcka vyrobená vrchná aj vnútorná časť zo 100% PES s antibakteriálnou úpravou iónmi striebra “Silver +”

Úprava zabezpečuje hygienu a sviežosť textílie, bráni vzniku zápachu, zabraňuje rastu baktérií, plesní a mikroorganizmov, antimikrobiálne látky sa aplikujú priamo do jadra priadze a nie k jeho povrchu, účinnosť pri praní sa zmenšuje, pri 40°C, po 20-tich prianiach je vysoká bakteriálna účinnosť 95-99%, aj pri viacnásobnom praní neklesne antibakteriálna účinnosť pod 75%, je vynikajúce pre šport, odvádza pot z pokožky do ďalšej vrstvy tkaniny (rúško na tvári je suché).

Výhodou textilného rúška je možnosť opakovaného používania po vypraní. Nakoľko je rúško dvojvrstvové, zabezpečuje tak lepšie filtráciu. Nie je sterilné. V infekčnom prostredí doporučujeme rúško denne prať a žehliť. Poškodené rúško je treba vymeniť za nové.

HARTMANN RÚŠKO FOLIODRESS mask loop type II 50ks - parametre produktu

KategóriaMasky, Rúška

HARTMANN RÚŠKO FOLIODRESS mask loop type II 50ks - história ceny a dostupnosti

HARTMANN RÚŠKO FOLIODRESS mask loop type II 50ks - ďalšie zaujímavé produkty

HARTMANN RÚŠKO FOLIODRESS mask loop type II 50ks - ako nakúpiť najvýhodnejšie?