Halmar Konferenčný stolík YARA

Halmar Konferenčný stolík YARA

Halmar Konferenčný stolík YARA

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Halmar Konferenčný stolík YARA - popis produktu

Konferenčný stolík YARA

Konferenčný stolík Yara zaujme najmä svojim atypickým dizajnom, ktorý je v protiklade s konvenčnosťou klasického interiéru. Špecifickosť produktu tkvie v mohutnej doske vyrobenej z laminovanej MDF (dub divoký).Model disponuje štyrmi nohami z práškovanej ocele v čiernom farebnom prevedení. Stôl je dodávaný v demonte a montáž je veľmi jednoduchá.

Materiál: laminovaná MDFFarebných prevedenie: dub divoký/ čierna, Rozmery:  (ŠxHlxV) 110/60/42 cm   Upozornenie: Farba stolíka na Vašom monitore sa nemusí zhodovať so skutočným farebným prevedením produktu.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Konferenčné stolíky, patrí pod značku Halmar, farebný variant je hnedá, materiálové zloženie laminát.

Produkt Halmar Konferenčný stolík YARA je možné nájsť medzi produktmi v skupine Nábytok do obývačky, patrí pod značku Halmar, farebné prevedenie je hnedá, materiál je laminát.

Halmar Konferenčný stolík YARA - parametre produktu

FarbaHnedá
MateriálLaminát
Výška42 cm
Šírka60 cm
Tvar stolaObdĺžnikový
FunkciaBez rozkladu
DekorDub
KategóriaNábytok, Konferenčné stolíky, Nábytok do obývačky
ZnačkaHalmar
Farbahnedá
Materiállaminát

Halmar Konferenčný stolík YARA - história ceny a dostupnosti

Halmar Konferenčný stolík YARA - ďalšie zaujímavé produkty

Halmar Konferenčný stolík YARA - ako nakúpiť najvýhodnejšie?