Halmar kancelárska stolička Vire Farba: Zelená

Halmar kancelárska stolička Vire Farba: Zelená

Halmar kancelárska stolička Vire Farba: Zelená

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Halmar kancelárska stolička Vire Farba: Zelená - popis produktu

Toto kancelárske kreslo vyniká hlavne vďaka svojmu jednoduchému designu. Preto nájde svoje miesto ako v kancelárii, tak v domácej pracovni pri PC či laptope. Prečo si zaobstarať kreslo VIRE: - nosnosť 100 kg - kvalitný mechanizmus TILT - priedušné sieťované operadlo - chrómované podrúčky - regulácia výšky - niekoľko možností farebného prevedenia Konštrukcia stoličky je postavená na stabilnom chrómovom päť-ramennom kríži obsahujúceho päť koliesok, ktoré zaisťujú skvelú mobilitu po priestore . Stoličku je možné výškovo nastaviť , a to pomocou plynového piestu, ktorý je ovládaný páčkou umiestnenou pod sedákom. Súčasť stoličky tvoria aj pevné podrúčky z chrómovaného kovu, ktoré zaistia väčšie pohodlie pri sedení. Operadlo stoličky je potiahnuté priedušným sieťovaným materiálom , vďaka ktorému sa vyvarujete poteniu chrbta, a vysoké operadlo v hlavovej časti je z eko kože . Sedák stoličky je potiahnutý látkou mesh . Stolička disponuje mechanizmom TILT . Pomocou skrutky je možné nastaviť voľné hojdanie, alebo blokáciu vo vertikálnej polohe. Spôsob balenia: Stolička je dodávaná v krabici s hmotnosťou 15 kg. Po rozbalení ho ľahko a rýchlo zložíte do použiteľného stavu, a to počas 15 minút.

Produkt Halmar kancelárska stolička Vire Farba: Zelená je možné nájsť medzi produktmi v skupine Kancelárske stoličky, patrí pod značku Halmar.

Tento produkt nájdete v skupine Kancelárske kreslá od značky Halmar.

Halmar kancelárska stolička Vire Farba: Zelená - parametre produktu

Halmar kancelárska stolička Vire Farba: Zelená - história ceny a dostupnosti

Halmar kancelárska stolička Vire Farba: Zelená - ďalšie zaujímavé produkty

Halmar kancelárska stolička Vire Farba: Zelená - ako nakúpiť najvýhodnejšie?