Hadia masť s chladivým účinkom VIPROLAN 50 ml

Hadia masť s chladivým účinkom VIPROLAN 50 ml

Hadia masť s chladivým účinkom VIPROLAN 50 ml

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Hadia masť s chladivým účinkom VIPROLAN 50 ml - popis produktu

VIPROLAN hadí krém obsahuje účinnú látku toxín severoamerického hada ploskohlavca vodného (Agkistrodon piscivorus), mentol a rozmarínový éterický olej v nemastnom, ľahko rozotierateľnom, rýchlo vstrebávateľnom krémovom základe. je určený ako pomocný prostriedok pri liečbe: - zápalových a degeneratívnych ochorení pohybovej sústavy (kĺbov, svalov, šliach) - poúrazového poškodenia kĺbov (opuch, výron) a svalov (pomliaždeniny) - reumatických bolestí (artritídy) Svojím príjemným chladivým a prekrvujúcim účinkom utišuje bolesti sprevádzajúce zápal a odstraňuje svalovú únavu.

Použitie: Naneste 1 - 3 krát denne na bolestivé miesto a ľahko vmasírujte do kože. Po aplikácii sa nemusí použiť krycí obväz. Prípravok nemá farbiaci účinok a neznečisťuje odev.

Kontraindikácie: Prípravok sa nesmie dostať do očí a na sliznice ! V prípade alergie na niektorú z obsiahnutých látok a vzniku podráždenia kože prerušte aplikáciu. Skladovanie: Uchovávajte v chlade do 20 C. Doba použiteľnosti: 24 mesiacov od dátumu výroby. Tento produkt nie je liek, ale kozmetický prípravok.

Objem: 50ml

Produkt Hadia masť s chladivým účinkom VIPROLAN 50 ml je možné nájsť medzi produktmi v skupine Prírodná kozmetika od značky Peter Motus v ponuke e-shopu Vitanella.sk.

Hadia masť s chladivým účinkom VIPROLAN 50 ml - parametre produktu

Hadia masť s chladivým účinkom VIPROLAN 50 ml - história ceny a dostupnosti

Hadia masť s chladivým účinkom VIPROLAN 50 ml - ďalšie zaujímavé produkty

Hadia masť s chladivým účinkom VIPROLAN 50 ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?