GymBeam Záťažová vesta 15 kg

GymBeam Záťažová vesta 15 kg

GymBeam Záťažová vesta 15 kg

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

GymBeam Záťažová vesta 15 kg - popis produktu

Záťažová vesta je efektívnou fitness pomôckou pre priaznivcov aktívneho životného štýlu. Jej hlavnou úlohou je zvýšenie záťaže a intenzity tréningu. Ideálna je na silové tréningy, beh, kardio cvičenia, intenzívne vytrvalostné tréningy ako napr. HIIT. Záťažová vesta GymBeam s hmotnosťou 15 kg je vyrobená z kvalitného a odolného materiálu. Zapínanie na suchý zips po bočných stranách zaisťuje komfortnú reguláciu obvodu vesty na požadovanú veľkosť. Tvar záťažovej vesty je navrhnutý tak, aby neobmedzovala v pohybe. Vesta má zabudované kapsičky so záťažovými vreckami s hmotnosťou cca 380 g, ktoré sa dajú jednoducho vybrať a vložiť. Vďaka tomu je záťažová vesta multifunkčnou pomôckou s individuálnou reguláciou záťaže pri rôznych športoch. Výhody: zvýšenie intenzity a záťaže tréningu celková hmotnosť 15 kg vyberateľné záťažové vrecká regulovanie hmotnosti kvalitný a odolný materiál jednoduché nastavenie obvodu pomocou suchého zipsu neobmedzuje v pohybe

Produkt GymBeam Záťažová vesta 15 kg patrí do skupiny produktov Fitness pomôcky, je v ponuke značky GymBeam v ponuke e-shopu Fabulo.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Záťažové vesty, vyrába ho značka GymBeam, nájdete ho v e-shope Fabulo.sk.

GymBeam Záťažová vesta 15 kg - parametre produktu

GymBeam Záťažová vesta 15 kg - história ceny a dostupnosti

GymBeam Záťažová vesta 15 kg - ďalšie zaujímavé produkty

GymBeam Záťažová vesta 15 kg - ako nakúpiť najvýhodnejšie?