Gymbeam športová taška bae pink ruzova

Gymbeam športová taška bae pink ruzova

Gymbeam športová taška bae pink ruzova

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 25,89 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Gymbeam športová taška bae pink ruzova - popis produktu

Športová taška BAE je dámska taška do fitka s bohatým odkladacím priestorom, ktorej dizajn a praktickosť budete milovať Športová taška BAE je dámska dizajnová taška do fitka so štýlovým 3D logom GymBeam, ktorá oživí každý športový outfit. Vďaka objemným rozmerom 46x19,5x31 cm poskytuje taška množstvo odkladacieho priestoru, a tak si do nej môžete zabaliť všetko, čo potrebujete. Disponuje aj nepremokavým vreckom na cennosti a samostatným odkladacím priestorom na topánky s vetrákmi pre odvádzanie zápachu. Má zosilnený nastaviteľný popruh a uši s možnosťou uchytenia suchým zipsom pre komfortné nosenie. Vyrazte s ňou do posilňovne, na výlet alebo dovolenku, a buďte štýlová! Športová taška BAE a jej výhody dizajnová taška do fitka má množstvo odkladacieho priestoru disponuje nepremokavým vreckom na cennosti obsahuje samostatné vetrateľné vrecko na topánky má zosilnený nastaviteľný popruh má polstrované uši pre komfortné nosenie Materiál 100% polyester. Rozmery tašky RozmeryDĺžkaŠírkaVýškaObjem Veľkosť 46 cm 19,5 cm 31 cm 30 L

Športová taška GymBeam Bae Pink:Chceli by ste bez starostí prenášať na tréningy svoje športové vybavenie? Tak sa vám bude páčiť športová taška GymBeam s objemom 30 l. Taška má okrem praktického využitia výhodu aj štýlového dizajnu, ktorý bude vyhovovať predovšetkým ženám. Pri výbere záleží aj na jej rozmeroch, ktoré v prípade tejto tašky sú 31 × 46 × 19,5 cm. Perfektne poslúži i na fitness. Ružová farba tašky vkusne doplní vaše športové oblečenie. Tašku môžete niesť v ruke, alebo si ju hodiť cez plece. Športová taška GymBeam sa pýši nízkou hmotnosťou, teda 0,66 kg. Veci v taške uzavrite pomocou zipsu. Dôležité funkcie športovej tašky GymBeam Bae Pink Športová taška GymBeam má dostatok miesta na vaše športové vybavenie Jej hmotnosť zodpovedá 0,66 kg Svojím vzhľadom aj funkčnosťou je vhodná najmä pre ženy Rozmery športovej tašky GymBeam sú 31 × 46 × 19,5 cm Využitie: športové Vzhľad tašky zlepšuje ružová farba Dá sa pohodlne nosiť v ruke aj cez plece S objemom 30 l

Športová taška BAE je dámska dizajnová taška do fitka, ktorá poskytuje množstvo odkladacieho priestoru. Má zosilnený popruh s možnosťou nastavenia dĺžky a polstrované uši pre ešte komfortnejšie nosenie. Vyrazte s ňou do fitka, na výlet alebo dovolenku!

Tento produkt nájdete v skupine Dámske tašky, patrí značke GymBeam, vo farbe ružová, z materiálu Polyester, nájdete ho v e-shope Gymbeam.sk, Alza.sk, Najlekaren.eu.

Produkt Gymbeam športová taška bae pink ruzova patrí do skupiny produktov Športové doplnky, vyrába ho značka GymBeam, farebné prevedenie je ružová, materiálové prevedenie je Polyester, nájdete ho v e-shope Gymbeam.sk, Alza.sk, Najlekaren.eu.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Športové tašky, patrí pod značku GymBeam, vo farbe ružová, materiálové zloženie Polyester, v ponuke predajcu Gymbeam.sk, Alza.sk, Najlekaren.eu.

Produkt Gymbeam športová taška bae pink ruzova má priradený EAN kód 8586022210754.

Gymbeam športová taška bae pink ruzova - parametre produktu

Brutto váha0.660000
ZnačkaGymBeam
producing_countryČína
Porovnávač 1 - Názov (Heure-sk,Heure-cz,Arukere,Compari)GymBeam Športová taška BAE Pink
Dĺžka50.000000
Šírka27.000000
Výška2.500000
Netto váha0.660000
HS kód42029900: -- Ostatné
Materiálpolyester
Farbaružová
Počet kusov v balení10
KategóriaTašky, Dámske tašky, Športové doplnky, Športové tašky, Tréningové doplnky
ZnačkaGymBeam
Farbaružová
MateriálPolyester
E-shopGymbeam.sk, Alza.sk, Najlekaren.eu
EAN8586022210754

Gymbeam športová taška bae pink ruzova - história ceny a dostupnosti

Gymbeam športová taška bae pink ruzova - ďalšie zaujímavé produkty

Gymbeam športová taška bae pink ruzova - ako nakúpiť najvýhodnejšie?