Guess Seductive Blue darčeková sada VI. pre ženy

Guess Seductive Blue darčeková sada VI. pre ženy

Guess Seductive Blue darčeková sada VI. pre ženy

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Guess Seductive Blue darčeková sada VI. pre ženy - popis produktu

Guess Seductive Blue, Dámske sady pre ženy, Špeciálne príležitosti si žiadajú špeciálne darčeky, či už si nimi chcete urobiť radosť vy sami, či potešiť svojich blízkych. Darčeková sada Guess Seductive Blue ukrýva starostlivo vybranú a s láskou zostavenú kombináciu vôní a kozmetických produktov, ktoré zaručene vykúzlia úsmev na tvári vám či vašim blízkym, či už sa vrhnete do ich skúmania naraz, či ich budete otvárať postupne v priebehu celého mesiaca. Vlastnosti: poteší všetky ženy luxusné vyhotovenie sada zaujme na prvý pohľad krásnym balením Obsah sady: toaletná voda 75 ml telové mlieko 100 ml toaletná voda 15 ml kozmetická taštička 1 ks

Tento produkt nájdete v skupine Kolínske vody, patrí značke GUESS, nájdete ho v e-shope Notino.sk a je prispôsobený female.

Produkt Guess Seductive Blue darčeková sada VI. pre ženy patrí do skupiny produktov Toaletné vody, patrí značke GUESS, nájdete ho v e-shope Notino.sk a je prispôsobený female.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Parfémy dámske, je v ponuke značky GUESS v ponuke e-shopu Notino.sk a je vhodný female.

Guess Seductive Blue darčeková sada VI. pre ženy - parametre produktu

Guess Seductive Blue darčeková sada VI. pre ženy - história ceny a dostupnosti

Guess Seductive Blue darčeková sada VI. pre ženy - ďalšie zaujímavé produkty

Guess Seductive Blue darčeková sada VI. pre ženy - ako nakúpiť najvýhodnejšie?