GSI PINNACLE CAMPER Kempingový riad, mix, veľkosť

GSI PINNACLE CAMPER Kempingový riad, mix, veľkosť

GSI PINNACLE CAMPER Kempingový riad, mix, veľkosť

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

GSI PINNACLE CAMPER Kempingový riad, mix, veľkosť - popis produktu

Kempingový set riadu pre 4 osoby GSIPINNACLE CAMPER je vhodný na rodinnú dovolenku aj letné táborenie. Najvyššia úprava povrchu Pinnacle sa vyznačuje skvelou distribúciou tepla, veľmi vysokou oderuvzdornosťou a o 25% rýchlejším dosiahnutím potrebnej teploty než u klasického Teflonu. Oba hrnce totho setu a panvica sú vybavené povrchom Teflon® s Radiance® technológiou, ktorá optimalizuje nielen rozloženie teploty pri varení, ale vďaka tejto technológii môžete pri varení použiť aj kovové náčinie bez strachu z poškriabania, ako to je pri klasickom Teflone. Medzi ďalšie výhody patrí napríklad perforovaná pokrievka z BPA FREE plastu, ktorá umožňuje bezproblémový únik pary z hrnca a zároveň slúži ako sitko napríklad na zliatie vody z cestovín. Jednotlivé jedálenské súpravy sú farebne odlíšené pre jednoduchšiu orientáciu. Pohodlnú skladaciu odnímateľnú rukoväť (nForm Pot Gripper) môžete ľahko behom varenia precvakávať medzi hrncami. Panvica môže slúžiť aj ako pokrievka. Obal celého setu sa dá použiť ako nádoba na vodu alebo ako umývadlo na umývanie riadu. Všetky použité plasty sú z vysoko odolného číreho polypropylénu Infinity, ktorý neobsahuje škodlivé bisfenoly (BPA Free).

Produkt GSI PINNACLE CAMPER Kempingový riad, mix, veľkosť patrí do skupiny produktov Kempingový riad, je v ponuke značky GSI, veľkosť je os, vo farebnej verzii Mix v ponuke e-shopu Sportisimo.sk a je navrhnutý unisex.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Kempingové sety, je v ponuke značky GSI, veľkosť je os, vo farebnej verzii Mix v ponuke e-shopu Sportisimo.sk a je navrhnutý unisex.

GSI PINNACLE CAMPER Kempingový riad, mix, veľkosť - parametre produktu

Farbamix
Veľkosťmix
Určenieunisex
Materiálhliník/-vrstvovýteflon
KategóriaKemping, Kempingový riad, Kempingové sety
ZnačkaGSI
Veľkosťos
FarbaMix
Určenieunisex
E-shopSportisimo.sk

GSI PINNACLE CAMPER Kempingový riad, mix, veľkosť - história ceny a dostupnosti

GSI PINNACLE CAMPER Kempingový riad, mix, veľkosť - ďalšie zaujímavé produkty

GSI PINNACLE CAMPER Kempingový riad, mix, veľkosť - ako nakúpiť najvýhodnejšie?