Granulovaná vôňa do vysávača - MIX

Granulovaná vôňa do vysávača - MIX

Granulovaná vôňa do vysávača - MIX

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Granulovaná vôňa do vysávača - MIX - popis produktu

V balení nájdete 5 najobľúbenejších vôní do vysávača od firmy Jolly. Vyskúšať môžete sladkú vôňu čerešne, svieži citrón, jemnú vôňu horskej lúky, romantickú vôňu levandule a osviežujúcu vôňu fresh. Pri vysávaní príjemne prevonia váš byt alebo kanceláriu.Je vyrobená z prírodných materiálov a má antibakteriálne vlastnosti. Granulky vône vysypte alebo vysajte pred prvým vysávaním priamo do nového filtračného vrecka. S výmenou vrecka vo vysávači použite ďalšie balenie.Luxíkova dobrá rada:Vôňa je vďaka kvalitnému baleniu veľmi intenzívna (parfum nevyvetráva skladovaním). Pre klasické vysávače odporúčame použiť iba polovicu obsahu vrecka a až v prípade zníženia intenzity parfumu (po niekoľkonásobnom vysávaní) dosypte zvyšok vrecka.Rozbalené vrecko dôkladne uzavrite zložením a zaistite napríklad kancelárskou svorkou, aby parfum nevyvetrával.Vôňa pri vysávaní bude príjemne intenzívna a zároveň ušetríte. V balení nájdete 5 ks vôní:cherrycitrónhorská lúkalevanduľafresh Veľmi kvalitné vzduchotesné balenie zaistí dlhú trvanlivosť nerozbalenej vône!Viete ako sa vône používajú a ako sa rozdeľujú? Prečítajte si náš článok: Ako používať vône do vysávača?

Produkt Granulovaná vôňa do vysávača - MIX je možné nájsť medzi produktmi v skupine vône do vysávačov od značky JOLLY v ponuke e-shopu PreVysavace.sk.

Granulovaná vôňa do vysávača - MIX - parametre produktu

Granulovaná vôňa do vysávača - MIX - história ceny a dostupnosti

Granulovaná vôňa do vysávača - MIX - ďalšie zaujímavé produkty

Granulovaná vôňa do vysávača - MIX - ako nakúpiť najvýhodnejšie?