Hovorí sa, že Oromia je kolískou kávy. Región v juhovýchodnej časti Etiópie pozná účinky a chuť kávových zŕn údajne od 5. storočia. Miestni pestovatelia sú malí farmári združujúci sa do únie, ktorá dbá na spravodlivý obchod a zisky čiastočne investuje do školstva,
Hovorí sa, že Oromia je kolískou kávy. Región v juhovýchodnej časti Etiópie pozná účinky a chuť kávových zŕn údajne od 5. storočia. Miestni pestovatelia sú malí farmári združujúci sa do únie, ktorá dbá na spravodlivý obchod a zisky čiastočne investuje do školstva,
Hovorí sa, že Oromia je kolískou kávy. Región v juhovýchodnej časti Etiópie pozná účinky a chuť kávových zŕn údajne od 5. storočia. Miestni pestovatelia sú malí farmári združujúci sa do únie, ktorá dbá na spravodlivý obchod a zisky čiastočne investuje do školstva,
Hovorí sa, že Oromia je kolískou kávy. Región v juhovýchodnej časti Etiópie pozná účinky a chuť kávových zŕn údajne od 5. storočia. Miestni pestovatelia sú malí farmári združujúci sa do únie, ktorá dbá na spravodlivý obchod a zisky čiastočne investuje do školstva,
Hovorí sa, že Oromia je kolískou kávy. Región v juhovýchodnej časti Etiópie pozná účinky a chuť kávových zŕn údajne od 5. storočia. Miestni pestovatelia sú malí farmári združujúci sa do únie, ktorá dbá na spravodlivý obchod a zisky čiastočne investuje do školstva,
Najpopulárnejšia, najzaujímavejšia a najkvalitnejšia. Plantážna káva Monsooned Malabar AA sa právom vyšvihla na prvú priečku medzi všetkými indickými kávami. Ojedinelý proces spracovania, ktorého výsledkom sú nádherné žlté zrná s dymovou a zemitou chuťou, jej dáva punc
Najpopulárnejšia, najzaujímavejšia a najkvalitnejšia. Plantážna káva Monsooned Malabar AA sa právom vyšvihla na prvú priečku medzi všetkými indickými kávami. Ojedinelý proces spracovania, ktorého výsledkom sú nádherné žlté zrná s dymovou a zemitou chuťou, jej dáva punc
Najpopulárnejšia, najzaujímavejšia a najkvalitnejšia. Plantážna káva Monsooned Malabar AA sa právom vyšvihla na prvú priečku medzi všetkými indickými kávami. Ojedinelý proces spracovania, ktorého výsledkom sú nádherné žlté zrná s dymovou a zemitou chuťou, jej dáva punc
Najpopulárnejšia, najzaujímavejšia a najkvalitnejšia. Plantážna káva Monsooned Malabar AA sa právom vyšvihla na prvú priečku medzi všetkými indickými kávami. Ojedinelý proces spracovania, ktorého výsledkom sú nádherné žlté zrná s dymovou a zemitou chuťou, jej dáva punc
Najpopulárnejšia, najzaujímavejšia a najkvalitnejšia. Plantážna káva Monsooned Malabar AA sa právom vyšvihla na prvú priečku medzi všetkými indickými kávami. Ojedinelý proces spracovania, ktorého výsledkom sú nádherné žlté zrná s dymovou a zemitou chuťou, jej dáva punc
Káva s označením Grade 1 je proste špička! Originálna chuťovka s osobitným profilom si rýchlo získa labužníkov, ktorí svetom káv cestujú s túžbou po nových objavoch. Lingtong z centrálnej Sumatry ohromí nižšou kyslosťou a sladko ostrou arómou. V chuti nájdete čokoládu,
Káva s označením Grade 1 je proste špička! Originálna chuťovka s osobitným profilom si rýchlo získa labužníkov, ktorí svetom káv cestujú s túžbou po nových objavoch. Lingtong z centrálnej Sumatry ohromí nižšou kyslosťou a sladko ostrou arómou. V chuti nájdete čokoládu,
Káva s označením Grade 1 je proste špička! Originálna chuťovka s osobitným profilom si rýchlo získa labužníkov, ktorí svetom káv cestujú s túžbou po nových objavoch. Lingtong z centrálnej Sumatry ohromí nižšou kyslosťou a sladko ostrou arómou. V chuti nájdete čokoládu,
Káva s označením Grade 1 je proste špička! Originálna chuťovka s osobitným profilom si rýchlo získa labužníkov, ktorí svetom káv cestujú s túžbou po nových objavoch. Lingtong z centrálnej Sumatry ohromí nižšou kyslosťou a sladko ostrou arómou. V chuti nájdete čokoládu,
Káva s označením Grade 1 je proste špička! Originálna chuťovka s osobitným profilom si rýchlo získa labužníkov, ktorí svetom káv cestujú s túžbou po nových objavoch. Lingtong z centrálnej Sumatry ohromí nižšou kyslosťou a sladko ostrou arómou. V chuti nájdete čokoládu,
Z jednej strany Karibik, z druhej Pacifik. Uprostred Kordillery a sopky... Nikaragua rozhodne nenudí. Rovnaká je káva, ktorú dovážame zo severu krajiny. V kopcovitej oblasti sa rodia zrnká s vyváženou kyslosťou a vynikajúcou arómou. Stredoamerická vysokohorská káva disponuje tónmi
Z jednej strany Karibik, z druhej Pacifik. Uprostred Kordillery a sopky... Nikaragua rozhodne nenudí. Rovnaká je káva, ktorú dovážame zo severu krajiny. V kopcovitej oblasti sa rodia zrnká s vyváženou kyslosťou a vynikajúcou arómou. Stredoamerická vysokohorská káva disponuje tónmi
Z jednej strany Karibik, z druhej Pacifik. Uprostred Kordillery a sopky... Nikaragua rozhodne nenudí. Rovnaká je káva, ktorú dovážame zo severu krajiny. V kopcovitej oblasti sa rodia zrnká s vyváženou kyslosťou a vynikajúcou arómou. Stredoamerická vysokohorská káva disponuje tónmi
Z jednej strany Karibik, z druhej Pacifik. Uprostred Kordillery a sopky... Nikaragua rozhodne nenudí. Rovnaká je káva, ktorú dovážame zo severu krajiny. V kopcovitej oblasti sa rodia zrnká s vyváženou kyslosťou a vynikajúcou arómou. Stredoamerická vysokohorská káva disponuje tónmi
Z jednej strany Karibik, z druhej Pacifik. Uprostred Kordillery a sopky... Nikaragua rozhodne nenudí. Rovnaká je káva, ktorú dovážame zo severu krajiny. V kopcovitej oblasti sa rodia zrnká s vyváženou kyslosťou a vynikajúcou arómou. Stredoamerická vysokohorská káva disponuje tónmi
Sulawesi čiže Celebes je jedným zo 14 tisícov indonézskych ostrovov. Tvarom môže pripomínať pavúka - živočíchy a rastliny sú napokon tým, čím uchvacuje turistov z celého sveta. Potom je tu samozrejme tiež káva. Malé farmy v kopcoch produkujú zrná ohromujúcej chuti a
Sulawesi čiže Celebes je jedným zo 14 tisícov indonézskych ostrovov. Tvarom môže pripomínať pavúka - živočíchy a rastliny sú napokon tým, čím uchvacuje turistov z celého sveta. Potom je tu samozrejme tiež káva. Malé farmy v kopcoch produkujú zrná ohromujúcej chuti a
Sulawesi čiže Celebes je jedným zo 14 tisícov indonézskych ostrovov. Tvarom môže pripomínať pavúka - živočíchy a rastliny sú napokon tým, čím uchvacuje turistov z celého sveta. Potom je tu samozrejme tiež káva. Malé farmy v kopcoch produkujú zrná ohromujúcej chuti a
Sulawesi čiže Celebes je jedným zo 14 tisícov indonézskych ostrovov. Tvarom môže pripomínať pavúka - živočíchy a rastliny sú napokon tým, čím uchvacuje turistov z celého sveta. Potom je tu samozrejme tiež káva. Malé farmy v kopcoch produkujú zrná ohromujúcej chuti a
Sulawesi čiže Celebes je jedným zo 14 tisícov indonézskych ostrovov. Tvarom môže pripomínať pavúka - živočíchy a rastliny sú napokon tým, čím uchvacuje turistov z celého sveta. Potom je tu samozrejme tiež káva. Malé farmy v kopcoch produkujú zrná ohromujúcej chuti a
Káva z Yirgacheffe máva citrusový chuťový profil a okrúhle telo. Zrno jedného z najprestížnejších kávových regiónov milujú znalci na celom svete. Etiopia Aricha Natural Grade 1 BIO nesklame hľadačov dokonalosti ani priaznivcov stabilnej kvality. Okrem ľahkých citrusových tónov
Káva z Yirgacheffe máva citrusový chuťový profil a okrúhle telo. Zrno jedného z najprestížnejších kávových regiónov milujú znalci na celom svete. Etiopia Aricha Natural Grade 1 BIO nesklame hľadačov dokonalosti ani priaznivcov stabilnej kvality. Okrem ľahkých citrusových tónov
Káva z Yirgacheffe máva citrusový chuťový profil a okrúhle telo. Zrno jedného z najprestížnejších kávových regiónov milujú znalci na celom svete. Etiopia Aricha Natural Grade 1 BIO nesklame hľadačov dokonalosti ani priaznivcov stabilnej kvality. Okrem ľahkých citrusových tónov
Káva z Yirgacheffe máva citrusový chuťový profil a okrúhle telo. Zrno jedného z najprestížnejších kávových regiónov milujú znalci na celom svete. Etiopia Aricha Natural Grade 1 BIO nesklame hľadačov dokonalosti ani priaznivcov stabilnej kvality. Okrem ľahkých citrusových tónov
Káva z Yirgacheffe máva citrusový chuťový profil a okrúhle telo. Zrno jedného z najprestížnejších kávových regiónov milujú znalci na celom svete. Etiopia Aricha Natural Grade 1 BIO nesklame hľadačov dokonalosti ani priaznivcov stabilnej kvality. Okrem ľahkých citrusových tónov
Provinciu preslávenú produkciou citrusov a kávy nájdete v centrálnej oblasti Peru. Prvý Európania zavítali do Chanchamayo v polovici 17. storočia a rovno v nej založili osadu. Dnes sa káva z vysokých Ánd do Európy dováža vo veľkom. Popularitu si získava najmä vďaka čokoládovej
Provinciu preslávenú produkciou citrusov a kávy nájdete v centrálnej oblasti Peru. Prvý Európania zavítali do Chanchamayo v polovici 17. storočia a rovno v nej založili osadu. Dnes sa káva z vysokých Ánd do Európy dováža vo veľkom. Popularitu si získava najmä vďaka čokoládovej
Provinciu preslávenú produkciou citrusov a kávy nájdete v centrálnej oblasti Peru. Prvý Európania zavítali do Chanchamayo v polovici 17. storočia a rovno v nej založili osadu. Dnes sa káva z vysokých Ánd do Európy dováža vo veľkom. Popularitu si získava najmä vďaka čokoládovej
Provinciu preslávenú produkciou citrusov a kávy nájdete v centrálnej oblasti Peru. Prvý Európania zavítali do Chanchamayo v polovici 17. storočia a rovno v nej založili osadu. Dnes sa káva z vysokých Ánd do Európy dováža vo veľkom. Popularitu si získava najmä vďaka čokoládovej
Provinciu preslávenú produkciou citrusov a kávy nájdete v centrálnej oblasti Peru. Prvý Európania zavítali do Chanchamayo v polovici 17. storočia a rovno v nej založili osadu. Dnes sa káva z vysokých Ánd do Európy dováža vo veľkom. Popularitu si získava najmä vďaka čokoládovej
Možno patríte k tým, ktorí kávu milujú, ale mali by trochu ubrať na množstve. Pre takéto prípady máme bezkofeínovú plantážnu arabiku z tradičného peruánskeho regiónu. Špeciálnym, patentovaným švajčiarskym postupom prišla o stimulačné účinky, ale uchovala si úžasnú
Možno patríte k tým, ktorí kávu milujú, ale mali by trochu ubrať na množstve. Pre takéto prípady máme bezkofeínovú plantážnu arabiku z tradičného peruánskeho regiónu. Špeciálnym, patentovaným švajčiarskym postupom prišla o stimulačné účinky, ale uchovala si úžasnú
Možno patríte k tým, ktorí kávu milujú, ale mali by trochu ubrať na množstve. Pre takéto prípady máme bezkofeínovú plantážnu arabiku z tradičného peruánskeho regiónu. Špeciálnym, patentovaným švajčiarskym postupom prišla o stimulačné účinky, ale uchovala si úžasnú
Možno patríte k tým, ktorí kávu milujú, ale mali by trochu ubrať na množstve. Pre takéto prípady máme bezkofeínovú plantážnu arabiku z tradičného peruánskeho regiónu. Špeciálnym, patentovaným švajčiarskym postupom prišla o stimulačné účinky, ale uchovala si úžasnú
Možno patríte k tým, ktorí kávu milujú, ale mali by trochu ubrať na množstve. Pre takéto prípady máme bezkofeínovú plantážnu arabiku z tradičného peruánskeho regiónu. Špeciálnym, patentovaným švajčiarskym postupom prišla o stimulačné účinky, ale uchovala si úžasnú
Už ste mali tú česť s kávou bičovanou monzúnmi a prelievanou slanou vodou oceánu? Pokiaľ áno, iste potvrdíte, že išlo o zážitok unikátny. Pokiaľ nie, je čas to napraviť. Indická monzúnová BIO dvojáčková arabika vyniká originálnou, dymovou a zemitou chuťou, ktorú si
Už ste mali tú česť s kávou bičovanou monzúnmi a prelievanou slanou vodou oceánu? Pokiaľ áno, iste potvrdíte, že išlo o zážitok unikátny. Pokiaľ nie, je čas to napraviť. Indická monzúnová BIO dvojáčková arabika vyniká originálnou, dymovou a zemitou chuťou, ktorú si
Už ste mali tú česť s kávou bičovanou monzúnmi a prelievanou slanou vodou oceánu? Pokiaľ áno, iste potvrdíte, že išlo o zážitok unikátny. Pokiaľ nie, je čas to napraviť. Indická monzúnová BIO dvojáčková arabika vyniká originálnou, dymovou a zemitou chuťou, ktorú si
Už ste mali tú česť s kávou bičovanou monzúnmi a prelievanou slanou vodou oceánu? Pokiaľ áno, iste potvrdíte, že išlo o zážitok unikátny. Pokiaľ nie, je čas to napraviť. Indická monzúnová BIO dvojáčková arabika vyniká originálnou, dymovou a zemitou chuťou, ktorú si
Už ste mali tú česť s kávou bičovanou monzúnmi a prelievanou slanou vodou oceánu? Pokiaľ áno, iste potvrdíte, že išlo o zážitok unikátny. Pokiaľ nie, je čas to napraviť. Indická monzúnová BIO dvojáčková arabika vyniká originálnou, dymovou a zemitou chuťou, ktorú si