GOBIK Cyklistický dres s dlhým rukávom zimný - PACER SOLID - čierna

GOBIK Cyklistický dres s dlhým rukávom zimný - PACER SOLID - čierna

GOBIK Cyklistický dres s dlhým rukávom zimný - PACER SOLID - čierna

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

GOBIK Cyklistický dres s dlhým rukávom zimný - PACER SOLID - čierna - popis produktu

Nadčasová a triezva verzia jedného z našich najúspešnejších modelov s dlhým rukávom. Používa pevnú tkaninu s nevídanou pružnosťou a pohodlím, aby sa dokonale prispôsobila anatómii jazdca. Jeho vnútorná strana má ľahkú podšívku pre pohodlie a teplo. Pevná polyamidová tkanina s vysokou elasticitou. Sieťované panely v podpazuší pre dodatočné vetranie. Aerodynamické manžety s textúrou a laserovým strihom. 3 zadné vrecká s naším patentovaným systémom GRS + 1 bočné vrecko zo sieťoviny navyše. STRIH: zúžený, BENEFIT: sieťové zóny, kombinácia materiálov pre maximálny komfort, VLASTNOSTI: zateplené, komfortné, elastické, aerodynamické, ZAPÍNANIE: zips po celej dĺžke, VYUŽITIE: cestná cyklistika, TEPLOTNÉ MINIMUM: +9°C, TEPLOTNÉ MAXIMUM: +17°C, ROČNÉ OBDOBIE: jeseň, zima, PREVEDENIE: bočné vrecko, 3 zadné vrecká, DIZAJN: jedno-farebný, MATERIÁL: PES, Elastan, POHLAVIE: pánske

Produkt GOBIK Cyklistický dres s dlhým rukávom zimný - PACER SOLID - čierna patrí do skupiny produktov Cyklistické dresy, vyrába ho značka Gobik, je vyrobený vo veľkosti 2XL, L, M, farebná verzia je ČIERNA, nájdete ho v e-shope Holokolo.sk a je určený male.

GOBIK Cyklistický dres s dlhým rukávom zimný - PACER SOLID - čierna - parametre produktu

Farbačierna
Veľkosťčierna
Určeniemale
KategóriaDresy, Cyklistické dresy
ZnačkaGobik
Veľkosť2XL, L, M
FarbaČIERNA
Určeniemale
E-shopHolokolo.sk

GOBIK Cyklistický dres s dlhým rukávom zimný - PACER SOLID - čierna - história ceny a dostupnosti

GOBIK Cyklistický dres s dlhým rukávom zimný - PACER SOLID - čierna - ďalšie zaujímavé produkty

GOBIK Cyklistický dres s dlhým rukávom zimný - PACER SOLID - čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?