GIRO Cyklistické tretry - CYLINDER W II - šedá/svetlo modrá

GIRO Cyklistické tretry - CYLINDER W II - šedá/svetlo modrá

GIRO Cyklistické tretry - CYLINDER W II - šedá/svetlo modrá

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 132,99 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

GIRO Cyklistické tretry - CYLINDER W II - šedá/svetlo modrá - popis produktu

Dámske nohavice Cylinder II W ponúkajú kvalitu a pohodlie, ktoré očakávate od značky Giro. Moderné zapínanie kombinuje koliesko Boa L6 s remienkom na suchý zips. Je rýchle a pohodlné. Remienok Boa L6 sa uťahuje v jemných 1 mm krokoch a je vybavený aj funkciou okamžitého úplného uvoľnenia pre jednoduché a rýchle vyzliekanie. Priedušnosť zabezpečujú panely zo sieťoviny. Pogumovaná nylonová podrážka prenáša silu do pedálov a podrží vás aj v teréne, kde musíte zosadnúť. Zvršok vysokokvalitné syntetické mikrovlákno, Boa L6 (nastavenie +1 mm) a suchý zips PODŠÍVKA nylon polstrovanie materiál EVA Hmotnosť 320 g VELIČINY 37-41 POHLAVIE: dámske

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámske nohavice, je v ponuke značky Giro, je vyrobený vo veľkosti 37, 40, farebný variant je Svetlo modrá, šedá v ponuke e-shopu Holokolo.sk a je prispôsobený female.

Produkt GIRO Cyklistické tretry - CYLINDER W II - šedá/svetlo modrá je možné nájsť medzi produktmi v skupine Cyklistické nohavice, je v ponuke značky Giro, je vyrobený vo veľkosti 37, 40, farebný variant je Svetlo modrá, šedá, v ponuke predajcu Holokolo.sk a je prispôsobený female.

Tento produkt nájdete v skupine Cyklistické tretry, patrí značke Giro, je vyrobený vo veľkosti 37, 40, vo farbe Svetlo modrá, šedá, nájdete ho u predajcu Holokolo.sk a je dizajnovaný female.

GIRO Cyklistické tretry - CYLINDER W II - šedá/svetlo modrá - parametre produktu

Farbašedá/svetlo modrá
Veľkosťšedá/svetlo modrá
Určeniefemale
KategóriaNohavice, Svetlá, Dámske nohavice, Cyklistické nohavice, Cyklistické tretry
ZnačkaGiro
Veľkosť37, 40
FarbaSvetlo modrá, šedá
Určeniefemale
E-shopHolokolo.sk

GIRO Cyklistické tretry - CYLINDER W II - šedá/svetlo modrá - história ceny a dostupnosti

GIRO Cyklistické tretry - CYLINDER W II - šedá/svetlo modrá - ďalšie zaujímavé produkty

GIRO Cyklistické tretry - CYLINDER W II - šedá/svetlo modrá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?