GIRO Cyklistické tretry - BERM - šedá/čierna

GIRO Cyklistické tretry - BERM - šedá/čierna

GIRO Cyklistické tretry - BERM - šedá/čierna

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 94,99 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

GIRO Cyklistické tretry - BERM - šedá/čierna - popis produktu

Berm je odolná a zároveň pohodlná cyklistická tretra s klasickým zapínaním na dva suché zipsy. Zvršok kombinuje mikrovlákno so sieťovanými panelmi pre kvalitné vetranie a zníženie hmotnosti. Zapínanie na suchý zips sa dá ľahko nastaviť a ich obliekanie a vyzliekanie je otázkou niekoľkých sekúnd. Podrážka má agresívny vzor pre stabilitu pri chôdzi v teréne. Odolný zvršok zo syntetických vlákien, 2 pásiky na suchý zips, ochrana proti prepichnutiu Podrážka z nylonu a gumy EVA INSOLE Hmotnosť 405 g VELIČINY 39-48 POHLAVIE: unisex

Tento produkt sa nachádza v kategórii Suché zipsy, patrí pod značku Giro, veľkosť je 39, 40, 41, farebná verzia je ČIERNA, šedá v ponuke e-shopu Holokolo.sk a je prispôsobený unisex.

Produkt GIRO Cyklistické tretry - BERM - šedá/čierna je možné nájsť medzi produktmi v skupine Cyklistické tretry, patrí značke Giro, je vyrobený vo veľkosti 39, 40, 41, vo farbe ČIERNA, šedá, nájdete ho u predajcu Holokolo.sk a je dizajnovaný unisex.

GIRO Cyklistické tretry - BERM - šedá/čierna - parametre produktu

Farbašedá/čierna
Veľkosťšedá/čierna
Určenieunisex
KategóriaSuché zipsy, Cyklistické tretry
ZnačkaGiro
Veľkosť39, 40, 41
FarbaČIERNA, šedá
Určenieunisex
E-shopHolokolo.sk

GIRO Cyklistické tretry - BERM - šedá/čierna - história ceny a dostupnosti

GIRO Cyklistické tretry - BERM - šedá/čierna - ďalšie zaujímavé produkty

GIRO Cyklistické tretry - BERM - šedá/čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?