Gerber Organic Chrumky Pšenično-ovsené s mrkvou a pomarančom 10m+, 35g

Gerber Organic Chrumky Pšenično-ovsené s mrkvou a pomarančom 10m+, 35g

Gerber Organic Chrumky Pšenično-ovsené s mrkvou a pomarančom 10m+, 35g

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Gerber Organic Chrumky Pšenično-ovsené s mrkvou a pomarančom 10m+, 35g - popis produktu

GERBER Organic chrumky s mrkvou a pomarančom sú krehké a nadýchané chrumky pre deti vhodné od ukončeného 10. mesiaca. Chrumky sú špeciálne navrhnuté tak, aby zodpovedali potrebám vašich ratolestí. Skvele padnú do rúčok malých stravníkov a nabáda aj tie najmenšie k samostatnosti pri jedle. Hravý tvar skvele padnúci do malých rúčok vedie k rozvoju jemnej motoriky. Každá chrumka obsahuje kombináciu obilnín, mrkvy a pomarančov pestovaných na certifikovaných organic farmách, kde je braný ohľad na prirodzený spôsob pestovania a dozrievania všetkých plodín. Grain&Grow prináša do rúčky vášho dieťatka to najlepšie zo sveta obilnín a výživy. Vaše ratolesti si užijú prirodzene lahodnú chuť chrumiek, ktoré sú bez pridaných cukrov*, konzervačných látok a farbív. Chrumky sú pečené, nie vyprážané. Vďaka tomu majú krehkú textúru, ktorá sa ľahko rozplýva v ústach. Sú skvelým riešením aj ako chutná desiata pre prvé zúbky.

– 0 % pridaného cukru – Grain&Grow prináša to najlepšie z výživy do každej ručičky – Baby Led Friendly nabáda aj tie najmenšie k samostatnosti pri jedle – Starostlivo vybrané obilniny s chuťou ovocia v lahodných chrumkách – Tvar skvele padnúci do malých rúčok vedie k rozvoju jemnej motoriky – Jednoducho delikátne bez farbív, konzervačných látok – Ľahko sa rozpustí v ústach

Chrumky sú balené v znovu-uzatvárateľnom obale, takže budú praktickou voľbou pre každodenné využitie vhodné nielen na cesty, ale kedykoľvek počas dňa ako chutná desiata.

Ako sa podávajú chrumky Gerber Organic

Podáva sa sediacemu dieťaťu. Chrumky sú vhodné pre dieťa zvyknuté na žuvanie pevnej stravy. Pre ľahšiu konzumáciu a zachovanie čerstvosti produktu sa nasype jedna porcia chrumiek (približne hrsť) do detskej misky a podá sa dieťaťu. Plechovka sa ihneď uzavrie.

Upozornenie

Podávajte sediacemu dieťaťu pod vašim stálym dohľadom. Od ukončeného 10. mesiaca Balené v ochrannej atmosfére. Uchovajte v suchu pri izbovej teplote. Po otvorení spotrebujte do 2 týždňov. Obal so zvyšnými chrumkami opätovne starostlivo uzavrite. Otvorený výrobok chráňte pred vlhkom. V prípade poškodenia obalu výrobok nekonzumujte. Minimálna trvanlivosť do konca: viď dno plechovky.

Gerber Organic Chrumky Pšenično-ovsené s mrkvou a pomarančom 10m+, 35g - parametre produktu

KategóriaChrumky

Gerber Organic Chrumky Pšenično-ovsené s mrkvou a pomarančom 10m+, 35g - história ceny a dostupnosti

Gerber Organic Chrumky Pšenično-ovsené s mrkvou a pomarančom 10m+, 35g - ďalšie zaujímavé produkty

Gerber Organic Chrumky Pšenično-ovsené s mrkvou a pomarančom 10m+, 35g - ako nakúpiť najvýhodnejšie?