Gerber Natural Mliečna kaša Pšeničo-ovsenná malina a banán 6m+, 220g

Gerber Natural Mliečna kaša Pšeničo-ovsenná malina a banán 6m+, 220g

Gerber Natural Mliečna kaša Pšeničo-ovsenná malina a banán 6m+, 220g

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Gerber Natural Mliečna kaša Pšeničo-ovsenná malina a banán 6m+, 220g - popis produktu

GERBER Natural mliečna kaša pšenično ovsená malina a banán 220 g. Obilno-mliečny príkrm pre dojčatá od ukončeného 6. mesiaca. Instantný výrobok. GERBER Natural mliečna kaša pšenično ovsená malina a banán je vyrobená zo starostlivo vybraných obilnín pšenice a ovsa. Kaša je vhodná pre dojčatá od ukončeného 6. mesiaca. Pri výrobe sme nepridali cukor ani arómy. Prirodzene sladkastú chuť sme vytvorili pridaním rozomletých kúskov sušených malín a banánov, ktorá poteší ich malé brušká. Miska plná dobrôt obsahuje celozrnné obilniny, 11 vitamínov a minerálne látky pre správny rozvoj detského organizmu. Obsahuje vápnik a vitamín D pre správny rast a vývin kostí, zinok a vitamín C pre imunitný systém. Kaše Gerber Natural kombinujú vysoké nároky na kvalitu zo starostlivo vybraných obilnín ovsa a pšenice a jemnú chuť sušených sliviek a jabĺk na potešenie všetkých malých brušiek.

– ŽELEZO prispieva k rozvoju poznávacích funkcií u detí. – 0 % pridaného cukru (obsahuje iba prírodné cukry) – 11 vitamínov a minerálne látky – Starostlivo vybrané obilniny – Jemná textúra vhodná pri zavádzaní gluténu do stravy

Ako sa podáva mliečna kaša Gerber Natural

Pred prípravou kaše sa umyjú ruky. Skontroluje sa čistota všetkých nádob používaných pri príprave a konzumácii. Asi 5 minút sa varí pitná voda vhodnú pre dojčatá. Naleje sa odmerané množstvo prevarenej vody (150 ml) do misky a nechá sa ochladiť asi na 40 °C. Za stáleho miešania sa vsype 50 g kaše (6–7 polievkových lyžíc). Premieša sa vidličkou a nechá sa asi pol minúty stáť. Znovu sa premieša.

Upozornenie

Pre dojčatá od ukončeného 6. mesiaca. Pri kŕmení nenechávajte dieťa bez dozoru. Po príprave stravy obal dôkladne uzatvorte a uchovajte v suchu pri izbovej teplote. Po otvorení spotrebujte do 3 týždňov. Neuschovávajte nedojedené porcie. Určené na kŕmenie lyžičkou. Táto výživa nenahrádza materské mlieko.

Produkt Gerber Natural Mliečna kaša Pšeničo-ovsenná malina a banán 6m+, 220g je možné nájsť medzi produktmi v skupine Kaša pre dojčatá, patrí značke eTabletka, nájdete ho u predajcu eTabletka.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Kaše pre dojčatá, patrí značke eTabletka, nájdete ho u predajcu eTabletka.sk.

Gerber Natural Mliečna kaša Pšeničo-ovsenná malina a banán 6m+, 220g - parametre produktu

Gerber Natural Mliečna kaša Pšeničo-ovsenná malina a banán 6m+, 220g - história ceny a dostupnosti

Gerber Natural Mliečna kaša Pšeničo-ovsenná malina a banán 6m+, 220g - ďalšie zaujímavé produkty

Gerber Natural Mliečna kaša Pšeničo-ovsenná malina a banán 6m+, 220g - ako nakúpiť najvýhodnejšie?