GARNIER Skin Naturals Micelárna voda 2× 400 ml

GARNIER Skin Naturals Micelárna voda 2× 400 ml

GARNIER Skin Naturals Micelárna voda 2× 400 ml

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 9,59 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

GARNIER Skin Naturals Micelárna voda 2× 400 ml - popis produktu

Kozmetická sada GARNIER Skin Naturals Micelárna voda 2× 400 ml:Micelárna voda GARNIER Skin Naturals je navrhnutá pre starostlivosť o citlivú pleť. Obsahuje micely, ktoré zachytia nečistoty na pleti bez zbytočného trenia. Krásne zjemňuje a čistí.Máte citlivú pleť a hľadáte vhodný prípravok na jemné a dôkladné odlíčenie pleti? Micelárna voda GARNIER Skin Naturals je ideálnou voľbou práve pre vás. Obsahuje micely, ktoré zachytia nečistoty na pleti bez zbytočného trenia. Vďaka zloženiu bez parfumácie krásne zjemňuje a je vhodná na citlivú pleť.Kľúčové vlastnosti micelárnej vody GARNIER Skin Naturals, 2× 400 mlMicelárna voda GARNIER Skin Naturals pre všetky typy pleti vrátane citlivejDôkladné odlíčenie pleti a pier bez treniaZjemňuje a čistí pleťPleťová voda Garnier je bez parfumácieDermatologicky a oftalmologicky testovanéMultipack 2 × 400 mlAplikácia:Na vatový tampón naneste malé množstvo micelárnej vody a jemne očistite pleť v oblasti tváre a pier. Bez trenia. Nemusíte oplachovať.Zloženie:Aqua/water, Hexylene glycol, Glycerín, Disodium cocoamphodiacetate, Disodium EDTA, Poloxamér 184, Polyaminopropyl biguanide

Tento produkt sa nachádza v kategórii Kozmetické sady, je v ponuke značky GARNIER v ponuke e-shopu Alza.sk.

Produkt GARNIER Skin Naturals Micelárna voda 2× 400 ml je možné nájsť medzi produktmi v skupine Micelárne vody od značky GARNIER, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

GARNIER Skin Naturals Micelárna voda 2× 400 ml - parametre produktu

GARNIER Skin Naturals Micelárna voda 2× 400 ml - história ceny a dostupnosti

GARNIER Skin Naturals Micelárna voda 2× 400 ml - ďalšie zaujímavé produkty

GARNIER Skin Naturals Micelárna voda 2× 400 ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?