Garmin Forerunner 955 Whitestone

Garmin Forerunner 955 Whitestone

Garmin Forerunner 955 Whitestone

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 448,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Garmin Forerunner 955 Whitestone - popis produktu

Smart hodinky Garmin Forerunner 955 Whitestone:Garmin Forerunner 955 Whitestone sú smart hodinky pre všetkých, ktorí sa zaujímajú o svoje denné aktivity. Ciferník chráni gorilla glass sklíčko. Transflektívny MIP displej s uhlopriečkou 1,3 zobrazí rozličné informácie. Ich vzhľad primárne dotvára guľatý ciferník. V obchode zaplatíte pohodlne bezdrôtovo pomocou Garmin Pay. Hmotnosť hodiniek je 52 g. Zaujímavé výhody smart hodiniek Garmin Forerunner 955 Whitestone Smart hodinky vhodné pre ženy aj mužov sú nevyhnutným spoločníkom v každodennom živote Bez problému ich pripojíte k telefónu s Androidom aj iOS Potešia aj staré známe hodinkové funkcie, ako hľadanie mobilu, navigácia, prehrávač hudby v hodinkách, ovládanie prehrávača hudby v mobile, predpoveď počasia, režim spánku/nerušiť, obchod s aplikáciami, budík, dátum, kalendár a stopky Športové funkcie smart watch Garmin: krokomer, tepová frekvencia, detekcia začatia aktivity, vzdialenosť, záznam trasy, výpočet kalórií, rýchlosť, tepové zóny, vyjdené poschodia, intervalový tréning, tempo, úroveň regenerácie tela a virtuálny tréner Operačný systém hodiniek: vlastný OS výrobca Smart hodinky Garmin Forerunner 955 Whitestone vás nenechajú napospas Inteligentné hodinky Garmin Forerunner 955 Whitestone sú schopné komunikovať s operačným systémom Android a iOS. S ostatnými zariadeniami sú schopné sa spojiť za pomoci Bluetooth, WiFi, ANT+ a GPS. Meranie spánku vám zmeria pomer hlbokého spánku a bdenia a poradí, ako spánok vylepšiť, aby vás prestala trápiť únava. Prehrávač vám otvára možnosť preskakovanie skladieb bez toho, aby ste museli siahať po telefón do vrecka. Výdrž batérie smart hodiniek pri bežnom používaní dosahuje 42 h, nehrozí teda, že sa vám vypnú práve vtedy, keď vyrazíte von. Jazykom mobilnej aplikácie dotykových hodiniek Garmin je čeština, angličtina, nemčina, maďarčina a slovenčina. Smart hodinky sa stanú vaším osobným trénerom Smart hodinky Garmin Forerunner 955 Whitestone namerajú s maximálnou presnosťou údaje vašich športových aktivít, napríklad beh, cyklistika, fitness, chôdza, joga, lezenie, lyžovanie, outdoor, plávanie, tenis, turistika a veslovanie. Integrovaný krokomer je skvelou motivačnou pomôckou, ktorá vás núti zdvihnúť sa zo stoličky štatistikou, ktorá určite zaujme každého. Funkcia na meranie tepu je navyše zárukou na presné vymedzenie vašej tepovej zóny a tým aj pre veľmi účinné spaľovanie tukov. Výpočet spálených kalórií pomôže každému aktívnemu používateľovi strážiť si vyváženú stravu. Nielen pri behaní je neoceniteľné komplexné meranie vašej aktivity, napr. rýchlosti alebo odbehnutej vzdialenosti. Smart watch dokonca do mapy prekreslia odbehnutú trasu. Jedinečnou funkciou je aj meranie hladiny saturácie krvi kyslíkom. Typ zapojenia: 22mm Garmin QuickFit

Produkt Garmin Forerunner 955 Whitestone patrí do skupiny produktov Smart hodinky, vyrába ho značka Garmin, v ponuke predajcu Alza.sk.

Garmin Forerunner 955 Whitestone - parametre produktu

KategóriaHodinky, Smart hodinky
ZnačkaGarmin
E-shopAlza.sk

Garmin Forerunner 955 Whitestone - história ceny a dostupnosti

Garmin Forerunner 955 Whitestone - ďalšie zaujímavé produkty

Garmin Forerunner 955 Whitestone - ako nakúpiť najvýhodnejšie?