Garmin Fenix 7S Solar Slate Gray/Black Band #9287404

Garmin Fenix 7S Solar Slate Gray/Black Band #9287404

Garmin Fenix 7S Solar Slate Gray/Black Band #9287404

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Garmin Fenix 7S Solar Slate Gray/Black Band - popis produktu

Smart hodinky Garmin Fenix 7S Solar Slate Gray/Black Band:Garmin Fenix 7S Solar Slate Gray/Black Band sú smart hodinky vhodné pre každého, kto hľadá spoľahlivého spoločníka na každodenné aktivity. Odolnosť hodiniek zaisťuje power glass sklíčko. Transflektívny MIP displej s uhlopriečkou 1,2 vám ukáže všetko, čo potrebujete vedieť. Ich vzhľad primárne dotvára guľatý ciferník. V obchode zaplatíte pohodlne bezdrôtovo pomocou Garmin Pay. Hmotnosť hodiniek je 63 g. Základné rysy smart hodiniek Garmin Fenix 7S Solar Slate Gray/Black Band Smart hodinky vhodné pre ženy aj mužov budú nenahraditeľnou súčasťou každodenného života Komunikujú s Androidom aj iOS Radosť vám urobia klasické hodinkové funkcie, ako hľadanie mobilu, navigácia, prehrávač hudby v hodinkách, ovládanie prehrávača hudby v mobile, predpoveď počasia, integrované mapy, always On Display, režim spánku/nerušiť, obchod s aplikáciami, detekcia pádu, solárne nabíjanie, budík, dátum, kalendár a stopky Športové funkcie inteligentných hodiniek Garmin: krokomer, tepová frekvencia, detekcia začatia aktivity, vzdialenosť, výpočet kalórií, rýchlosť, prevýšenie, tepové zóny, podpora aplikácie Strava, vyjdené poschodia, intervalový tréning, tempo, úroveň regenerácie tela a virtuálny tréner Operačný systém hodiniek: vlastný OS výrobca Smart hodinky Garmin Fenix 7S Solar Slate Gray/Black Band sú smart hodinky nielen pre športovcov Smart hodinky Garmin Fenix 7S Solar Slate Gray/Black Band sú schopné komunikácie s operačným systémom Android a iOS. S ostatnými zariadeniami sa spoja pomocou NFC, Bluetooth, WiFi, ANT+ a GPS. Monitoring spánku vás upozorní na dĺžku REM fázy a hlbokého spánku a dopomôže si lepšie odpočinúť, aby ste mali cez deň viac energie. Hudobný prehrávač vám sprístupní prehrávanie skladieb bez toho, aby ste museli vytiahnuť mobil. Výdrž batérie smart hodiniek by mala pri bežnom používaní vystačiť na 46 h, nehrozí teda, že sa vám vypnú znenazdajky, keď ich najviac potrebujete. Nechýba im dokonca ani vnútorné úložisko, ktoré má kapacitu 16 GB. Jazykom mobilnej aplikácie hodiniek smart Garmin je čeština, angličtina, nemčina, maďarčina, slovenčina a francúzština. Smart hodinky vám zlepšia kondičku Smart watch Garmin Fenix 7S Solar Slate Gray/Black Band kontrolujú veľa športových aktivít, ako je beh, cyklistika, fitness, golf, chôdza, joga, lezenie, lyžovanie, outdoor, plávanie, triatlon, turistika a veslovanie. Krokomer vás spoľahlivo donúti k pohybu vďaka tvorbe zaujímavých štatistík. Funkcia na meranie tepu je navyše zárukou na korektné vymedzenie tepovej zóny a priblíženie vás k vysnívanej postave. Výpočet spálených kalórií vám pomôže s ustrážením si optimálneho príjmu potravy. Napr. pri behaní potom oceníte meranie tempa, rýchlosti a vzdialenosti. Aby toho nebolo málo, hodinky merajú tiež hladinu saturácie krvi kyslíkom. Typ zapojenia: 20mm Garmin QuickFit

Produkt Garmin Fenix 7S Solar Slate Gray/Black Band #9287404 patrí do skupiny produktov Smart hodinky, vyrába ho značka Garmin.

Garmin Fenix 7S Solar Slate Gray/Black Band - parametre produktu

KategóriaHodinky, Smart hodinky
ZnačkaGarmin

Garmin Fenix 7S Solar Slate Gray/Black Band - história ceny a dostupnosti

Garmin Fenix 7S Solar Slate Gray/Black Band - ďalšie zaujímavé produkty

Garmin Fenix 7S Solar Slate Gray/Black Band - ako nakúpiť najvýhodnejšie?