Garmin Epix Glass Silver/Gray Band

Garmin Epix Glass Silver/Gray Band

Garmin Epix Glass Silver/Gray Band

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 748,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Garmin Epix Glass Silver/Gray Band - popis produktu

Smart hodinky Garmin Epix Glass Silver/Gray Band:Garmin Epix Glass Silver/Gray Band sú smart hodinky vhodné pre každého, kto rád športuje a zároveň ho bavia technologické hračky. Odolnosti hodiniek pomáha gorilla glass sklíčko. AMOLED displej s uhlopriečkou 1,3 vám ako na dlani ukáže všetko, čo potrebujete vedieť. K ich vzhľadu primárne prispieva guľatý ciferník. V obchode pri platení môžete využiť platbu pomocou Garmin Pay. Hmotnosť hodiniek predstavuje 76 g. Zaujímavé funkcie smart hodiniek Garmin Epix Glass Silver/Gray Band Smart hodinky vhodné pre ženy aj mužov sú nevyhnutným spoločníkom v každodennom živote Možno ich spárovať s operačnými systémami iOS a Android Súčasťou smart watch sú staré dobré hodinkové funkcie, ako hľadanie mobilu, navigácia, prehrávač hudby v hodinkách, ovládanie prehrávača hudby v mobile, vlastné ciferníky, predpoveď počasia, integrované mapy, always On Display, režim spánku/nerušiť, obchod s aplikáciami, detekcia pádu, budík, dátum, kalendár a stopky Športové funkcie smart hodiniek Garmin: krokomer, tepová frekvencia, detekcia začatia aktivity, vzdialenosť, výpočet kalórií, rýchlosť, prevýšenie, tepové zóny, podpora aplikácie Strava, vyjdené poschodia, intervalový tréning, tempo, úroveň regenerácie tela a virtuálny tréner Operačný systém hodiniek: vlastný OS výrobca Smart hodinky Garmin Epix Glass Silver/Gray Band vás príjemne prekvapia Inteligentné hodinky Garmin Epix Glass Silver/Gray Band sa bez problémov spárujú s operačným systémom Android a iOS. S ostatnými zariadeniami sú schopné sa spojiť za pomoci NFC, Bluetooth, WiFi, ANT+ a GPS. Konektivita Bluetooth je realizovaná prostredníctvom verzie 5. Meranie spánku vás upozorní na čas, kedy ste v noci spali nerušeným spánkom a dopomôže k zlepšeniu spánkového cyklu, aby vás cez deň netrápila únava. Prehrávač vám umožní prehrávanie skladieb bez toho, aby ste museli siahať po mobilný telefón do vrecka. Výdrž batérie týchto smart hodiniek pri bežnom používaní dosahuje hodnoty 42 h, nehrozí vám teda, že sa im minie energia uprostred dňa. Nie sú ochudobnené ani o vnútorné úložisko s kapacitou 16 GB. Jazykom mobilnej aplikácie inteligentných hodiniek Garmin je čeština, angličtina, nemčina, maďarčina, slovenčina a francúzština. Smart hodinky vás motivujú k pohybu Hodinky smart Garmin Epix Glass Silver/Gray Band merajú vašu športovú aktivity, ako je beh, cyklistika, fitness, golf, chôdza, joga, lezenie, lyžovanie, outdoor, plávanie, triatlon, turistika a veslovanie. Krokomer má neustále pod dohľadom vašu pohybovú aktivitu štatistikou, ktorá určite zaujme každého. Funkcia na meranie tepu sa v prvom rade hodí na presné určenie tepovej zóny vhodné na cielené spaľovanie tukov. Výpočet spálených kalórií vám pomôže s vyváženým aktívnym životným štýlom. Nielen pri behaní potom oceníte meranie tempa, rýchlosti a vzdialenosti. Aby toho nebolo málo, hodinky merajú tiež hladinu saturácie krvi kyslíkom. Typ zapojenia: 22mm Garmin QuickFit

Produkt Garmin Epix Glass Silver/Gray Band je možné nájsť medzi produktmi v skupine Smart hodinky, vyrába ho značka Garmin, v ponuke predajcu Alza.sk.

Garmin Epix Glass Silver/Gray Band - parametre produktu

Garmin Epix Glass Silver/Gray Band - história ceny a dostupnosti

Garmin Epix Glass Silver/Gray Band - ďalšie zaujímavé produkty

Garmin Epix Glass Silver/Gray Band - ako nakúpiť najvýhodnejšie?