GAERNE Cyklistické tretry - TASER URBAN - čierna/šedá

GAERNE Cyklistické tretry - TASER URBAN - čierna/šedá

GAERNE Cyklistické tretry - TASER URBAN - čierna/šedá

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

GAERNE Cyklistické tretry - TASER URBAN - čierna/šedá - popis produktu

Vychutnajte si každé dobrodružstvo s G-TASER: nová topánka pre všetky terény s podrážkou G.Explorer Vibram a exkluzívnym uzatváracím systémom BOA L6, ktorá je ideálna pre epické cesty v neznámom teréne! Nylonový zvršok sa dokonale prispôsobí tvaru chodidla a zaručuje vynikajúcu ventiláciu, zatiaľ čo výstuhy v kľúčových bodoch chránia proti oderu. Koliesko BOA L6 zaisťuje bezpečné uzavretie a dokonalé nastavenie dokonca aj počas závodu. Päta je vystužená a pre dokonalé uchytenie je použitá zadná slučka. Priedušná vnútorná podrážka zaručuje vysoký komfort a prenos energie. Podrážka G.Explorer Vibram je navrhnutá tak, aby zaručovala účinnosť pedálovania a vynikajúcu priľnavosť na všetkých povrchoch, mokrých aj suchých. Optimálna rovnováha stability a flexibility pre adaptáciu na zem kombinujúca prenos sily v oblasti pedálu. Podrážka je kompatibilná so všetkými pedálmi s rýchlym uvoľňovaním prostredníctvom odnímateľnej príchytky. BENEFIT: dvojzložková podrážka, univerzálna podrážka, spevnená päta, VLASTNOSTI: priedušné, odolné, ľahké čistenie, komfortné, aerodynamické, ZAPÍNANIE: upínacie koliesko, VYUŽITIE: MTB, VÁHA: 500 g, ROČNÉ OBDOBIE: celoročné, PREVEDENIE: výstelka z materiálu EVA, vzdušná výstelka, s potlačou loga, protisklzová úprava vložky, DIZAJN: viac-farebný, MATERIÁL: BOA® LP6, Nylon, POHLAVIE: unisex

Produkt GAERNE Cyklistické tretry - TASER URBAN - čierna/šedá patrí do skupiny produktov Cyklistické tretry, patrí značke GAERNE, je vyrobený vo veľkosti 41, 43, vo farbe ČIERNA, šedá, nájdete ho u predajcu Holokolo.sk a je dizajnovaný unisex.

GAERNE Cyklistické tretry - TASER URBAN - čierna/šedá - parametre produktu

Farbačierna/šedá
Veľkosťčierna/šedá
Určenieunisex
KategóriaTopánky, Cyklistické tretry
ZnačkaGAERNE
Veľkosť41, 43
FarbaČIERNA, šedá
Určenieunisex
E-shopHolokolo.sk

GAERNE Cyklistické tretry - TASER URBAN - čierna/šedá - história ceny a dostupnosti

GAERNE Cyklistické tretry - TASER URBAN - čierna/šedá - ďalšie zaujímavé produkty

GAERNE Cyklistické tretry - TASER URBAN - čierna/šedá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?